2 parken 2 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Boek uw luxe vakantiewoning online via Roompot

Uw luxe vakantiewoning in Nederland kunt u ook zelf online boeken vanuit uw eigen huis vanaf uw tablet, laptop of pc. Wilt u graag hulp bij een boeking bij Roompot? Neemt u dan gerust contact op met een medewerker van Roompot, dan wordt de boeking voor u door ons gedaan. U vindt onze contactgegevens hier op de website van Roompot. Heeft u nagedacht over uw noodzakelijke verzekeringen? De medewerkers van Roompot adviseren u hier graag over. Wij wensen u veel plezier in uw luxe bungalow. Kijk snel verder hier op de website van Roompot voor meer informatie over onze luxe vakantiewoningen in Nederland of boek meteen!

2 parken 2 verblijven

Villapark Duinzicht
Villapark Duinzicht
Villapark Duinzicht

Villapark Duinzicht

Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland
  • Luxe villa’s
  • Bij badplaats
  • Zee en strand
Waterpark Zwartkruis
Waterpark Zwartkruis
Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis

Noardburgum, Friesland, Nederland
  • Villa's aan het water
  • Watersport, fietsen, hiken
  • Tip: Drachten, Leeuwarden

Roompot heeft luxe vakantiewoningen in Nederland

Luxe vakantiewoningen in Nederland vindt u op de vakantieparken van Roompot. Wanneer u een fijne luxe vakantiewoning hoopt te vinden, maak dan kennis met ons aanbod via onze website. Roompot geeft ook een nieuwsbrief uit waar informatie in staat over alle accommodaties en vakantielocaties van Roompot. Hiervoor kunt u zich registreren en dan ontvangt u nieuws en tips direct in uw postvakje. Een luxe vakantiewoning in Nederland van Roompot staat langs de kust of in een mooi natuurgebied, en in de buurt vindt u dikwijls een meertje of een bos. Wat voor type woning zoekt u om in te ontspannen? Zoekt u een chalet, of juist een villa? Wat wilt u gaan doen op vakantie? Een groot liefhebber van varen of vissen kiest voor een luxe bungalow aan het water. Wilt u gaan fietsen of wandelen? Kies dan voor een vakantiewoning in de mooie groene natuur van Nederland.

Luxe vakantiewoningen in Nederland zijn te huur bij Roompot. Op de luxe bungalowparken zijn het hele jaar door plaatsen vrij. U kunt ook genieten van prijskortingen en aanbiedingen, zoals de speciale summersales. Informeer ook altijd naar onze last minutes. Onze luxe vakantiewoningen hebben complete inrichtingen met moderne apparatuur. U kunt koken, tv kijken, internetten en u treft een uitstekende vaatwasmachine aan in uw woning. Daarnaast bieden wij allerlei extra services aan, zoals de extra linnengoed- en schoonmaakservice of het serveren van een maaltijd in uw vakantiewoning.

Ook op het park zelf is van alles aanwezig. U kunt heerlijk eten in onze restaurants of zwemmen in een subtropisch zwemparadijs. U vindt in de buurt van uw luxe vakantiewoning golfbanen, tennisbanen, wellness- en massagesalons en andere opties voor vermaak en activiteiten. Wij bieden ook invulling aan uw vakantie via onze arrangementen. Kijkt u op onze website voor informatie over de diverse opties.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Camping, Vakantietent, Blokhut, Villa's, Hotels, Stacaravan

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Tijdelijke huisvesting, Aanbiedingen, Last-minute, Arrangementen, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland, Vakantie Frankrijk, Vakantie Italië, Vakantie Spanje, Vakantie Oostenrijk, Vakantie België, Vakantie Denemarken, Vakantie Luxemburg

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.