Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Op vakantie in Denemarken met Roompot

Op vakantie in Denemarken met Roompot

Op vakantie in Denemarken met Roompot

Een unieke vakantie meemaken kunt u uitstekend realiseren door naar Denemarken op vakantie te gaan. Het land ligt op slechts enkele honderden kilometers van Nederland, maar is tegelijkertijd een ultieme plek voor een ontspannen vakantie. Juist de korte afstand maakt het de moeite waard om een weekendje weg in Denemarken door te brengen. Kenmerkend voor Denemarken zijn de rust en ruimte: twee belangrijke ingrediënten voor een vakantie. Bij Roompot heeft u de keuze uit een ruim aanbod van vakanties in Denemarken, waardoor er vast en zeker een leuke bestemming voor u tussen zal zitten. Bij Roompot kunt op verschillende plekken in het land verblijven. Op vakantie in Denemarken is dan ook een ervaring die u niet snel zal vergeten en die u graag nog eens over zal willen doen.

Naar Denemarken op vakantie

Op vakantie in Denemarken is aan te raden wanneer u niet ver wilt reizen, maar toch het gevoel wilt beleven er even helemaal tussenuit te zijn. Gaat u op vakantie naar Denemarken met Roompot? Dan verblijft u in een mooie accommodatie op een bungalowpark. U heeft de keuze uit verschillende accommodaties, waaronder een bungalow of stacaravan. De accommodaties zelf zijn niet alleen van een goede kwaliteit, ook de faciliteiten op het park zijn prima geregeld. Wat dacht u van een heerlijke duik in het zwembad met uw kinderen? Natuurlijk kunt u de kinderen ook meenemen naar de speeltuin, of mooie zandkastelen bouwen in de zandbak. Verder is er een kleine supermarkt aanwezig waar u prima uw dagelijkse boodschappen kunt halen voor het ontbijt en de lunch.

Mooie plekjes in Denemarken

Mooie plekjes in Denemarken

Wanneer u in Denemarken een vakantie boekt, dan is het absoluut de moeite waard om eropuit te trekken. In het land zijn een aantal bijzondere attracties te vinden die wachten om door u ontdekt te worden. Een dagje in Kopenhagen mag bijvoorbeeld niet ontbreken op vakantie in Denemarken. Het is niet alleen de hoofdstad van Denemarken, het is tegelijkertijd een van de vele hoogtepunten in het land. Kopenhagen kunt u het beste per fiets ontdekken. In de stad zijn veel gratis fietsen te vinden die u kunt gebruiken tijdens uw ontdekkingstocht. Een andere bezienswaardigheid in Denemarken is Legoland. LEGO was misschien wel het eerste speelgoed waar u mee speelde toen u nog jong was. Het pretpark is gelegen bij Billund en een prima plek om met uw kinderen te verblijven. Ze zullen zich niet alleen verwonderen over de miniatuurstad die er te vinden is, maar zelf ook ontspannen aan de slag kunnen gaan in Legoland. Kortom, voldoende reden om uw vakantie in Denemarken door te brengen!

Onze suggesties

Lalandia Billund

Lalandia Billund

  • Vlakbij LEGOLAND
  • Tropisch zwemparadijs "Aqua Dome"

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.