Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Arrangement boeken bij uw vakantie? Kies dan voor Roompot!

Arrangement boeken?

Arrangement boeken?

Wilt u graag voordelig op vakantie naar een van de tientallen mooie Roompot-parken en bent u geïnteresseerd in een weekend arrangement of een van de vele andere arrangementen? Hier boekt u de voordeligste themavakanties in binnen- en buitenland! Van last minute arrangement tot een fietsvakantie en van een seizoensarrangement tot weekend arrangementen: bij Roompot heeft u de keuze uit allerlei soorten arrangementen. Kijk snel bij onze thema’s om een indruk te krijgen van alle mogelijkheden!

Tientallen arrangementen

Roompot biedt u de keuze uit tientallen vakantie- en weekend arrangementen: wat dacht u van een heerlijk relaxed wellness arrangement, of een al net zo ontspannen golfarrangement? Fiets- en wandelarrangementen, verschillende seizoensarrangementen en zelfs wintersportvakanties… Het is slechts een greep uit de tientallen arrangementen die u kunt vastleggen. Bovendien heeft u bij het boeken van uw (weekend) arrangement de mogelijkheid om allerlei handige en leuke extra’s bij te boeken. Dat geldt natuurlijk ook voor degenen die wel een accommodatie, maar geen arrangement boeken. Daarnaast is het goed mogelijk dat u in aanmerking komt voor speciale kortingen. Kortom: wij zorgen voor een comfortabele accommodatie op een mooi park met voorzieningen voor jong en oud en u bepaalt hoe uw vakantie eruit ziet!

Arrangement direct vastleggen?

Arrangement direct vastleggen?

Vakantie- of weekend arrangement direct vastleggen? Kies dan het arrangement dat het beste bij u en uw gezelschap past en geniet van een heerlijke uitgebreide vakantie of een gezellig weekend. Arrangementen vindt u nergens voordeliger dan bij Roompot; ga er samen lekker tussenuit, stel uw eigen vakantie samen en bespaar tientallen euro’s!

Onze suggesties

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Kindvriendelijk strand

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Uitgestrekte bossen

Hof Domburg

Hof Domburg

  • Zeer kindvriendelijk park
  • Zwembad met buitenbad

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.