Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Gastenservice

Vandaag geopend tot 22:00 uur

Arrangement boeken bij uw vakantie? Kies dan voor Roompot!

Arrangement boeken?

Arrangement boeken?

Wilt u graag voordelig op vakantie naar een van de tientallen mooie Roompot-parken en bent u geïnteresseerd in een weekend arrangement of een van de vele andere arrangementen? Hier boekt u de voordeligste themavakanties in binnen- en buitenland! Van last minute arrangement tot een fietsvakantie en van een seizoensarrangement tot weekend arrangementen: bij Roompot heeft u de keuze uit allerlei soorten arrangementen. Kijk snel bij onze thema’s om een indruk te krijgen van alle mogelijkheden!

Tientallen arrangementen

Roompot biedt u de keuze uit tientallen vakantie- en weekend arrangementen: wat dacht u van een heerlijk relaxed wellness arrangement, of een al net zo ontspannen golfarrangement? Fiets- en wandelarrangementen, verschillende seizoensarrangementen en zelfs wintersportvakanties… Het is slechts een greep uit de tientallen arrangementen die u kunt vastleggen. Bovendien heeft u bij het boeken van uw (weekend) arrangement de mogelijkheid om allerlei handige en leuke extra’s bij te boeken. Dat geldt natuurlijk ook voor degenen die wel een accommodatie, maar geen arrangement boeken. Daarnaast is het goed mogelijk dat u in aanmerking komt voor speciale kortingen. Kortom: wij zorgen voor een comfortabele accommodatie op een mooi park met voorzieningen voor jong en oud en u bepaalt hoe uw vakantie eruit ziet!

Arrangement direct vastleggen?

Arrangement direct vastleggen?

Vakantie- of weekend arrangement direct vastleggen? Kies dan het arrangement dat het beste bij u en uw gezelschap past en geniet van een heerlijke uitgebreide vakantie of een gezellig weekend. Arrangementen vindt u nergens voordeliger dan bij Roompot; ga er samen lekker tussenuit, stel uw eigen vakantie samen en bespaar tientallen euro’s!

Onze suggesties

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Kindvriendelijk strand

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Uitgestrekte bossen

Hof Domburg

Hof Domburg

  • Zeer kindvriendelijk park
  • Zwembad met buitenbad


Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.