Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantie in Italie: samen genieten van een heerlijke vakantie!

Gevonden: de heerlijkste vakantie in Italie

Gevonden: de heerlijkste vakantie in Italie

Voor wie houdt van lekker eten is een vakantie in Italie echt een aanrader. Naast zelfgemaakte pasta’s en pizza’s kunt u er ook fantastische vleesgerechten proeven of verse vis die net gevangen is. Italie is ook een geweldige vakantiebestemming voor iedereen die houdt van natuur, cultuur en geschiedenis. Verblijft u in één van de vakantiewoningen van Roompot, dan bent u zeker van optimaal genot en zoveel recreatiemogelijkheden dat uw Italie vakantie wel eeuwig mag duren.

In Italie op vakantie: oneindig veel keus

Bij een vakantie in Italie zult u ongetwijfeld meteen denken aan een het heerlijke Mediterraanse klimaat. Door het fantastische weer kunt u veel tijd buiten in de zon doorbrengen. Vanuit de vakantieparken van Roompot kunt u alle kanten op. Er is genoeg vertier voor het hele gezin. In de nabijheid van de vakantieparken vindt u speeltuinen, zwemparadijzen en attracties voor de jongste leden van het gezin. Voor de volwassenen zijn er genoeg steden en dorpen om heerlijk rond te slenteren en te genieten van de eeuwenoude architectuur en cultuur. Laat u bijvoorbeeld betoveren door de schilderijen in het Uffizi museum in Florence of beleef de romantiek in een gondel in Venetië. Alles is mogelijk, voor een midweek, een week of misschien nog wel veel langer. Daarnaast zult u merken dat een Italie vakantie ook kan betekenen dat u omringt wordt door de weelderige natuur. Zo houdt een vakantie aan de kust van Italie in dat u binnen een mum van tijd aan lange zandstranden kunt liggen of wandelingen kunt maken langs grillige rotsen en steile kloven. Anderzijds kan een Noord Italie vakantie juist betekenen dat u eindeloze fietstochten maakt door de natuurparken, gaat surfen op het meer of in de bergen gaat klimmen. Zoals gezegd, er zijn zoveel recreatiemogelijkheden in de omgeving van de vakantieparken van Roompot dat u zich tijden uw vakantie in Noord Italie niet snel zult vervelen. Bovendien is er op het park zelf ook nog genoeg te doen. Denk daarbij aan sportfaciliteiten of activiteitenprogramma’s voor kinderen. Maar, natuurlijk kunt u ook heerlijk relaxen in uw comfortabele accommodatie.

Vakanties om meteen te boeken

Vakanties om meteen te boeken

Roompot Italie vakantie is dé manier om vakantie in Italie daadwerkelijk te vieren. Italianen vieren het leven en Roompot geeft u alle gelegenheid te ontdekken hoe zij dat doen. Geniet van het wonderschone leven in en om uw accommodatie in het vakantiepark of laat u inspireren door de Italianen zelf en trek eropuit. Ontdek de kleine dorpjes en de lokale tradities, trek de bergen in of zoek de stranden op. Maar, wat u ook doet: geniet van het leven en geniet van uw verblijf in Roompot vakantieparken.

Onze suggesties

Cisano/San Vito

Cisano/San Vito

  • Schitterend gelegen aan de oever van het Gardameer
  • Diverse leuke uitstapjes mogelijk

Ca' Savio

Ca' Savio

  • Neem de boot naar Venetië
  • Direct aan het strand gelegen

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.