3 parken 15 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantiehuisjes in Noord Holland te huur

De vakantiehuisjes in Noord Holland zijn afgesteld op uw wensen, zodat u alleen maar hoeft te genieten van uw welverdiende vakantie. Wilt u een vakantiehuisje in Noord Holland dat uitkijkt op de zee en op de duinen of gaat u liever naar een van de huisjes in Noord-Holland met uitzicht op de molens en de polders? Waar u ook voor kiest, een huisje huren in Noord Holland is altijd een goede keuze wanneer u boekt bij Roompot Vakantieparken.

3 parken 15 verblijven

Marinapark Volendam
Marinapark Volendam
Marinapark Volendam

Marinapark Volendam

Volendam, Noord-Holland, Nederland
  • Aan het IJsselmeer
  • Bij jachthaven
  • In historisch stadje
Park Scorleduyn
Park Scorleduyn
Park Scorleduyn

Park Scorleduyn

Schoorl, Noord-Holland, Nederland
  • Duingebied
  • Wandelen en fietsen
  • Zee en strand
Villaparc Duynopgangh
Villaparc Duynopgangh
Villaparc Duynopgangh

Villaparc Duynopgangh

Julianadorp, Noord-Holland, Nederland
  • Tuin op het zuiden
  • Zee en strand
  • Fietsen en wandelen

Heerlijk genieten in een vakantiehuisje in Noord Holland

Noord–Holland is de provincie bij uitstek om volop te genieten van alles wat Nederland te bieden heeft. Roompot vakantieparken biedt verschillende vakantiehuisjes in Noord Holland en ieder vakantiehuisje in Noord Holland kent een unieke locatie met tal van recreatiemogelijkheden in en om het vakantiepark. Steden en dorpen met hun oud-Hollandse uitstraling worden afgewisseld met een diversiteit aan landschappen. Van polders tot duinen, van kanalen tot meren: vanuit de huisjes in Noord Holland komt u overal.

In Noord-Holland kunt u kiezen uit een van de vijf bungalowparken van Roompot. Amsterdam is goed te bereiken vanuit ieder huisje in Noord Holland; met de auto bent u er binnen anderhalf uur. Drie van de vijf vakantieparken liggen direct aan het strand of in de duinen en op nog geen 15 kilometer van Alkmaar. Vanuit het huisje in Noord-Holland in een van deze parken kunt u dus prima fietstochten maken door de duinen, wandelingen maken door de bossen of even met de auto langs de vele gezellige steden en dorpen als Egmond aan zee, Bergen aan zee of Schoorl.

Het vierde park ligt wat meer in de kop van Noord-Holland waardoor dagtrips naar Texel heel aantrekkelijk zijn. Ook een vakantiehuisje in NoordHolland in dit vierde park is gelegen op een prachtige locatie en kan dienen als uitvalsbasis voor allerlei recreatiemogelijkheden voor het hele gezin in de nabije omgeving of de regio.

Het vijfde bungalowpark heeft niet alleen een heel bijzondere locatie, ook alle huisjes zijn gebouwd in de stijl die zo kenmerkend is voor de regio en voor Nederland. Het vijfde park staat namelijk in Volendam, de stad waar u de authentieke Nederlandse sfeer nog kunt proeven. Om te genieten van de prachtige oer-Hollandse stijl van de woningen hoeft u niet ver te gaan, want uw vakantiehuisje in Noord Holland is gebouwd in deze stijl. Bovendien bevinden de vakantiehuisjes in dit park zich aan de rand van het IJsselmeer, zodat u na een dag cultuur heerlijk kunt bijkomen aan het strand en een duik kunt nemen in de zee.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Camping, Vakantietent, Appartement, Blokhut, Villa's, Hotels, Stacaravan

Kindvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Groepsaccommodatie, Tijdelijke huisvesting, Aanbiedingen, Last-minute, Arrangementen, Weekendje weg

Vakantie Duitsland, Vakantie Frankrijk, Vakantie Italië, Vakantie Spanje, Vakantie Denemarken, Vakantie België, Vakantie Oostenrijk, Vakantie Luxemburg

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.