Kuurreizen

Kuuroord

Kuuroorden zijn dankzij hun schone lucht en gezond thermaal water al meer dan 2000 jaar een populaire bestemming voor mensen met bijvoorbeeld een reumatische aandoening. Het prachtige kuuroord van Thermaalbad Arcen biedt uitkomst aan mensen met gewrichtsaandoeningen zoals Artritis psoriatica, reumatoïde artritis of de ziekte van Bechterew. Kuren vermindert stijfheid, pijn en vermoeidheid en vergroot de mobiliteit. Het volgen van een reumakuur in een kuuroord is een waardevol onderdeel van de reuma behandeling.

Kuurreizen

Meerdere organisaties bieden in samenwerking met Thermaalbad Arcen Kuurreizen aan in onze heilzame thermale baden in Arcen. Je komt hier helemaal tot rust in de thermale binnen- en buitenbaden. Stel tijdens je wellness vakantie in het kuuroord samen met een arts je eigen kuurprogramma samen, gebaseerd op jouw aandoening en behoeften. Zo zijn er speciale reuma kuurreizen, een kuurreis fibromyalgie en kuurreizen gespecialiseerd in artrose. Deze kun je individueel of in groepsverband boeken, in overleg met Health Care Bad Arcen. Een kuur duurt tussen de één en drie weken en het aantal behandelingen per dag passen we naar jouw wensen aan.

Specialistische begeleiding

Tijdens je kuurreis word je begeleid door een team van gespecialiseerde artsen, reumatologen en fysiotherapeuten. Naast oefeningen en massages zorgt beweging in de warme thermaalbaden voor een betere doorbloeding van je spieren en gewrichten. Dit dankzij de unieke samenstelling van het water. Daardoor ervaart je minder pijn na een bezoek aan het kuuroord. We bieden ook oefeningen in de zaal of in de fitnessruimte aan en je krijgt elke werkdag een individuele behandeling door één van de specialisten.

Kuurhotel

Tijdens je kuurweekend of -reis verblijf je in Parkhotel Bad Arcen, gelegen tussen de Limburgse heuvels. Waan je in het buitenland in deze prachtige omgeving. Fysiotherapie? Dat kan natuurlijk ook. Of ontdek het nieuwe gebouw met restaurant en terras.

Kijk snel welke kuurreis of behandeling het beste bij je wensen aansluit en hoe de kuurprogramma's eruitzien. Neem voor meer informatie of boekingen contact met ons op.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.