Kuurperiodes en prijzen

Health Care Bad Arcen is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met aandoeningen van het bewegingsapparaat. Bijvoorbeeld reumatische ziektes, degeneratieve “slijtage” afwijkingen en fibromyalgie. Het thermaal mineraalwater heeft een gunstige en in veel gevallen een pijnverzachtende werking bij gewrichtsklachten. Van deze eigenschappen maken de therapeuten gebruik bij het behandelen.

Een kuur duurt tussen de één en drie weken.
De basis van onze groepskuren is oefeningen in het warme water van het Thermaalbad en oefeningen in de zaal of fitnessruimte. Daar worden pakkingen en massages aan toegevoegd. Onze kuurarts stelt in overleg met jou je kuurprogramma samen.

Wij bieden 3 soorten reumakuren: de Klassieke kuur, de Budget kuur en de Individuele kuur. Verblijf met korting op het nabijgelegen bungalowpark Klein Vink of in, met het kuurcentrum verbonden, Parkhotel Bad Arcen.

De klassieke kuur

De basis voor deze kuur is het doen van oefeningen in het warme thermaal mineraalwater van Thermaalbad Arcen. Daarnaast zijn er nog een aantal individuele behandelingen die tijdens de intake met de kuurarts voor jou persoonlijk worden samengesteld.

Neem voor meer informatie over de klassieke kuur contact op via info@healthcarebadarcen.nl of telefonisch via 077-4731609.

Kuurweken klassiek

Kosten kuur Health Care Bad Arcen

  • 1 week € 785,-
  • 2 weken € 1450,-

De prijzen van de kuur zijn excl. verblijf. Je kunt wel tegen een speciaal kuurtarief in het naastgelegen Parkhotel Bad Arcen slapen. Laat je de kuur liever op maandag starten in plaats van op vrijdag? Dan betaal je € 25,- minder. Kuurreizen langer dan 2 weken zijn beschikbaar op aanvraag.

De budget-kuur

De basis van deze scherp geprijsde kuur is net als in onze Klassieke kuur het doen van oefeningen in het warme thermaal mineraalwater. Er zijn nog een aantal individuele behandelingen die tijdens de intake met de kuurarts voor jou persoonlijk worden samengesteld. Bij de Budget kuur krijg je twee behandelingen per dag onder leiding van een therapeut.

Op woensdag heb je oefentherapie in het water en oefentherapie in de zaal. Op de andere werkdagen heb je ook oefentherapie in het water en krijg je een individuele behandeling. Zorg tijdens de Budget kuur zelf voor een badjas.

Neem voor meer informatie contact op via info@healthcarebadarcen.nl of telefonisch via 077-4731609.

Kuurweken budget

Kosten Budgetkuur Health Care Bad Arcen

  • 1 week € 540,-
  • 2 weken € 1019,-

De prijzen van de kuur zijn excl. verblijf. Je kunt wel tegen een speciaal kuurtarief in het naastgelegen Parkhotel Bad Arcen slapen.

De individuele kuur

Naast de Budget en Klassieke kuur bieden wij ook een individueel kuur-programma aan. De Individuele kuur is bestemd voor mensen die niet aan een groepskuur willen of kunnen deelnemen. De individuele behandelingen bespreek je persoonlijk met je kuurarts tijdens de intake.

De prijzen van deze kuur verschillen, afhankelijk van het gekozen programma.

Wij bieden deze kuur bijna het hele jaar door aan. Neem voor prijzen of meer informatie over deze kuur contact op via info@healthcarebadarcen.nl of telefonisch via 077-4731609.

De prijzen van de kuur zijn excl. verblijf. Je kunt wel tegen een speciaal kuurtarief in het naastgelegen Parkhotel Bad Arcen slapen.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.