Onze sauna's

Wellness De Parel beschikt over een sfeervol, kleinschalig saunalandschap. Er zijn 6 verschillende cabines in verschillende temperaturen, voor zowel beginners als ervaren sauna bezoekers. We bieden een stiltecabine, muzieksauna, kleuren-kruidenkamer, opgietsauna, stoomcabine en infraroodsauna. Ook hebben we een ruime douchefaciliteit met shampoo en scrubzout om vrij te gebruiken. Het saunacomplex heeft twee whirlpools en is er een binnen- en buitenzwembad met bubbelbank. Tijdens het mooi weer seizoen staan er voldoende ligbedden en parasols op de rookvrije patio, waar je heerlijk kunt ontspannen aan het zwembad.

Laat je verrassen door wisselende opgietingen. In de gezellige saunabar met open haard kun je genieten van een hapje, drankje of smakelijke, gezonde maaltijd. Ons saunateam maakt de beginnende saunabezoeker altijd wegwijs d.m.v. een korte rondleiding. Denk eraan dat je onze sauna's zonder badkleding bezoekt, behalve tijdens de speciale badkledingdagen.

Saunacabines sluiten een kwartier voor sluitingstijd. Na sluiting heb je nog een kwartier de tijd om af te koelen, te douchen en aan te kleden. De saunagastheer/-vrouw stelt je hier tijdig van op de hoogte.

Opgietingen

Tijdens een opgietritueel wordt een mengsel van water en etherische oliën op de hete saunakachel gegoten, waardoor een prettige geur zich verspreidt in de cabine. Door het opgieten van water stijgt de luchtvochtigheid en neemt de gevoelstemperatuur toe. De saunameester wappert met een handdoek om de lucht in de saunacabine te verplaatsen, deze lucht valt als een warme deken over je heen. Na de opgieting ga je naar buiten om je lichaam goed af te laten koelen. Wij serveren dan een stukje fruit en er is ijs om af te koelen. Het nemen van een rustmoment is zeker na een opgieting van groot belang.

Abonnementen

Ga je regelmatig naar onze sauna? Wij bieden een aantal verschillende abonnementen aan met een geldigheid van een jaar. Kijk voor de tarieven in onze prijslijst.

Informatie over corona

Vanaf vrijdag 25 februari zijn er geen beperkende maatregelen meer. Het is dan niet meer nodig om een QR-code te tonen bij binnenkomst.

Wel laten wij minder gasten toe, om rust en ruimte te bewaren. Daarom blijft het vooraf reserveren voor een saunabezoek in de toekomst ook een vast gegeven.

Reserveren