Onze sauna's

Wellness De Parel beschikt over een sfeervol, kleinschalig saunalandschap. Er zijn 6 verschillende cabines in verschillende temperaturen, voor zowel beginners als ervaren sauna bezoekers. We bieden een stiltecabine, muzieksauna, kleuren-kruidenkamer, opgietsauna, stoomcabine en infraroodsauna. Ook hebben we een ruime douchefaciliteit met shampoo en scrubzout om vrij te gebruiken. Het saunacomplex heeft twee whirlpools en er is een binnen- en buitenzwembad met bubbelbank. Tijdens het mooi weer seizoen staan er voldoende ligbedden en parasols op de rookvrije patio, waar je terecht kan om heerlijk te ontspannen aan het zwembad tijdens je wellness dag. 

Laat je verrassen door wisselende opgietingen. In de gezellige saunabar met open haard kun je genieten van een hapje, drankje of smakelijke, gezonde maaltijd. Ons saunateam maakt de beginnende saunabezoeker altijd wegwijs d.m.v. een korte rondleiding. Denk eraan dat je onze sauna's zonder badkleding bezoekt, behalve tijdens de speciale badkledingdagen. 

Saunacabines sluiten een kwartier voor sluitingstijd. Na sluiting heb je nog een kwartier de tijd om af te koelen, te douchen en aan te kleden. De saunagastheer/-vrouw stelt je hier tijdig van op de hoogte. 

Opgietingen 

Tijdens een opgietritueel wordt een mengsel van water en etherische oliën op de hete saunakachel gegoten, waardoor een prettige geur zich verspreidt in de cabine. Door het opgieten van water stijgt de luchtvochtigheid en neemt de gevoelstemperatuur toe. De saunameester wappert met een handdoek om de lucht in de saunacabine te verplaatsen, deze lucht valt als een warme deken over je heen. Na de opgieting ga je naar buiten om je lichaam goed af te laten koelen. Wij serveren dan een stukje fruit en er is ijs om af te koelen. Het nemen van een rustmoment is zeker na een opgieting van groot belang. 

Abonnementen 

Ga je regelmatig naar onze sauna? Wij bieden een aantal verschillende abonnementen aan met een geldigheid van een jaar. Kijk voor de tarieven in onze prijslijst. 

Reserveren 

Om rust en ruimte te bewaren is het vooraf reserveren van een saunabezoek bij ons verplicht. Reserveer direct je bezoek of ontdek de arrangementen. 

Reserveren

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.