Fruitzuurbehandelingen

Je kunt bij ons ook terecht voor peelings. Een belangrijk ingrediënt van de fruitzuurpeeling is fruitzuur, ook bekend als AHA (Alpha hydroxy acids). De fruitzuurpeeling stimuleert de huidvernieuwing. Na de behandeling is je huid gladder, gezonder en steviger.

Advies na de behandeling
Voor het beste resultaat raden wij 6 behandelingen met tussenpozen van 4 weken aan. Na de behandeling kan de huid wat rood zijn en jeuken. Dit is normaal en verdwijnt geleidelijk. Ook kunnen er lichte schilfers ontstaan. Geef de huid na de behandeling de tijd om te kalmeren en te herstellen. Bescherming tegen direct zonlicht is altijd belangrijk, maar na de behandeling helemaal. Wij adviseren om een zonnebrandcrème met minimaal beschermingsfactor 30 te gebruiken.

Alpha peel

Alpha peel

De fruitzuren die gebruikt worden bij deze behandeling worden gewonnen uit bosbessen, sinaapappels, citroen en suikerriet. De peeling stimuleert en bevordert het vernieuwen van de huidcellen. Dat zorgt vervolgens voor een verbeterde opname van verzorgingsproducten. Het resultaat op de lange termijn is een stralende huid met een mooie tint. Ook zijn tekenen van veroudering minder zichtbaar. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en kan ook bij zonbeschadiging uitgevoerd worden. De behandeling wordt gecombineerd met een bio-repair programma.

75 minuten € 79,- Reserveer
Kuur van 3 behandelingen € 189,50 Reserveer

Anti age peel

Anti age peel

De fruitzuren die gebruikt worden bij deze behandeling worden gewonnen uit druiven. De peeling is een krachtige anti-oxidant, beschermt collageenvezels en vertraagt het verouderingsproces. De peeling is bovendien effectief bij behandeling van ouderdomspigmentatie. Het resultaat op de lange termijn is een stevige, gladde huid met een stralende teint. Ook zijn rimpels minder zichtbaar. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes, waarvan de ouder wordende huid in het bijzonder. De behandeling wordt gecombineerd met het C-the succes programma.

75 minuten € 79,- Reserveer
Kuur van 3 behandelingen € 189,50 Reserveer