Therapeutische massages

Naast de klassieke massages biedt onze wellness ook therapeutische massages veelal gericht op de drukpunten in het lichaam.

Ben je zwanger? Dan zijn deze massages helaas niet geschikt. Maar probeer zeker eens onze relax massage of verwen jezelf met een facial.

Lomi Lomi massage

Lomi Lomi massage

Ontspanning staat tijdens dit ritmische, Hawaiiaanse ritueel centraal. De massage wordt met lange, vloeiende bewegingen uitgevoerd over de gehele lengte van het lichaam.

55 minuten € 69,50 Reserveer
     

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage

De Ayurvedische massage stimuleert de marmapunten. Deze drukpunten worden op een zachte, energetische manier gemasseerd met verwarmde massageolie en essentiële oliën.

55 minuten € 69,50 Reserveer
     

Voetreflex

Voetreflex

Volgens de oude geneeswijze voetreflextherapie is het lichaam verbonden met de voet. Via druktechnieken op de voet worden stress en pijn in het lichaam verlicht.

55 minuten € 69,50 Reserveer
     

Sportmassage

Sportmassage

Een sportmassage is gericht op het herstel en conditieverbetering van de spieren in de nek, rug, schouders en benen. Deze massage is geschikt voor sporters en niet-sporters.

55 minuten € 69,50 Reserveer
     

Shiatsu

Shiatsu

De Japanse drukpuntenmassage stimuleert de energiebanen in het lichaam. De massagetechniek helpt ook bij het verlichten van stress.

55 minuten € 69,50 Reserveer
     

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.