Tanning

Snel en moeiteloos een gezond kleurtje krijgen? Ga voor een spray tan of kom verantwoord bruinen onder onze zonnebanken.

Spray tan

Spray tan

De spray tan is een snel en veilig alternatief voor de zon. In minder dan 15 minuten heeft je huid een prachtige teint en ben je klaar om shinen. De spray tan is ideaal om er tijdens een feestelijke gebeurtenis zongebruind uit te zien, of om je vakantie alvast met een kleurtje te beginnen.

Met een speciaal apparaat wordt de spray tan verneveld op de huid. De mooie bruine kleur ontstaat door de reactie van Dihydroxyacetone (DHA) met de bovenste laag van de huid. DHA is afkomstig uit suikerbieten of suikerriet. De spray tan vloeistof die wij gebruiken is dermatologisch getest, voldoet aan de EU-regelgeving en bevat huidverzorgende ingrediënten zoals aloë vera en vitamine E.

Ga je de zon in na een spray tan behandeling? Gebruik dan altijd zonnebrandcrème met een beschermingsfactor die je zonder spray tan ook zou gebruiken.

Meer informatie? Die vind je hier.

Hele lichaam € 27,50 Reserveer
Gezicht, decolleté of benen € 22,50 Reserveer

Zonnebank

Zonnebank

In de zonnestudio vind je professionele zonnebanken van het merk Hapro Luxura. Deze zonnebanken voldoen aan de Europese richtlijnen. Om veilig te kunnen zonnen geven we je tijdens je eerste bezoek graag advies op maat. Het aantal minuten zonnen is afhankelijk van jouw huidtype.