Ontdek ons Vroegboekvoordeel

Aan de kust, op een bijzondere plek, samen met je geliefden of fijn in eigen land. Welke bestemming ga jij komend jaar ontdekken? De allermooiste plekjes zijn nu nog vrij om uit te kiezen. Boek jouw favoriet en profiteer van onze extra flexibele omboekgarantie. 

Om je een beetje op weg te helpen in ons grote aanbod hebben we hieronder inspiratie voor je klaargezet. Liever zelf op ontdekking? Bekijk dan al onze bestemmingen in een overzicht. Veel plezier met het vinden van jouw favoriet. Laat die voorpret maar beginnen! 

 

Het voordeel van vroeg boeken:

  • Keuze uit meer dan 200 bestemmingen (in Nederland én Europa)
  • Jouw favoriet is nog beschikbaar 
  • Veilig en onbezorgd, met onze extra flexibele omboekgarantie 
  • Extra lang genieten van het heerlijke vooruitzicht naar die welverdiende vakantie. Wat ga jij als je aankomt het eerste doen?

Ontdek vakantie aan de kust

Bekijk al onze parken aan de kust

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.