Omboekgarantie

Onze omboekgarantie is een van de vele Roompot zekerheden, zo kun je met een gerust hart op vakantie. Meestal is omboeken helemaal niet nodig. Een kleine wijziging blijkt vaak al voldoende om je geplande vakantie door te laten gaan. En, de meeste wijzigingen doe je gewoon zelf in Mijn Roompot. Wel zo makkelijk.

Spelregels

Tot 28 dagen voor aankomst kun je gratis je boeking wijzigen. Denk bijvoorbeeld aan het verschuiven van de datum, veranderen van bestemming of het wijzigen van je reisgezelschap. Een vakantie naar een andere periode of park kan natuurlijk wel iets duurder uitvallen. Je hoeft dan alleen het verschil bij te betalen. Je betaalt geen wijzigingskosten.

Is je nieuwe vakantie goedkoper dan de oorspronkelijke prijs, dan krijg je het verschil niet terug.

Hotels

Voor onze hotels is het mogelijk om tot 1 dag voor de aankomstdatum je boeking aan te passen. Neem hiervoor contact met ons op.

Andere aanbieder

Onze omboekgarantie geldt voor vakanties die geboekt zijn via Roompot. Heb je niet via Roompot geboekt maar via een andere aanbieder? Vraag daar waar je geboekt hebt hoe je de boeking kunt wijzigen.

Is je nieuwe vakantie goedkoper dan de oorspronkelijke prijs, dan krijg je het verschil niet terug. 

Wijzigen

Het wijzigen van de datum van je vakantie regel je in de meeste gevallen gemakkelijk zelf in Mijn Roompot. Door dagelijks veranderende beschikbaarheid, kun je het wijzigen naar een ander park of vakantieverblijf alleen doen via de Gastenservice. Zij helpen je graag!

Reisgezelschap

Het aanpassen van je reisgezelschap kan ook in Mijn Roompot, zelfs tot 1 dag voor aankomst. Op de pagina Mijn boeking kun je bij Mijn reisgezelschap personen toevoegen of verwijderen. Het aanpassen van het aantal huisdieren doet de Gastenservice graag voor je. Dit kan niet in Mijn Roompot.

Heb je vragen?

Kijk eens bij onze veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er al bij. Heb je hulp nodig? Neem dan contact op met onze Gastenservice.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.