Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Omboekgarantie

Onze omboekgarantie is een van de vele Roompot zekerheden, zo kun je met een gerust hart op vakantie. Meestal is omboeken helemaal niet nodig. Een kleine wijziging blijkt vaak al voldoende om je geplande vakantie door te laten gaan. En, de meeste wijzigingen doe je gewoon zelf in Mijn Roompot. Wel zo makkelijk.

 

Corona


Door de huidige coronamaatregelen kunnen je vakantieplannen veranderen. Met onze omboekgarantie verandert je vakantie gewoon met je mee. De omboekgarantie is er namelijk altijd. Met dezelfde spelregels en dezelfde zekerheid.

Voor sommige landen en regio’s gelden speciale regels en uitzonderingen. Bekijk de meest actuele informatie bij actueel reisadvies.

 

Spelregels


Tot 28 dagen voor aankomst kun je gratis je boeking wijzigen. Denk bijvoorbeeld aan het verschuiven van de datum, veranderen van bestemming of het wijzigen van je reisgezelschap. Een vakantie naar een andere periode of park kan natuurlijk wel iets duurder uitvallen. Je hoeft dan alleen het verschil bij te betalen. Je betaalt geen wijzigingskosten.

Is je nieuwe vakantie goedkoper dan de oorspronkelijke prijs, dan krijg je het verschil niet terug. Je kunt wel je boeking aanvullen met handige extra’s en zo het verschil beperken.

 

Wijzigen


Het wijzigen van de datum van je vakantie regel je gemakkelijk zelf in Mijn Roompot. Door dagelijks veranderende beschikbaarheid, kun je het wijzigen naar een ander park of vakantieverblijf alleen doen via de Gastenservice. Zij helpen je graag!

 

Reisgezelschap


Het aanpassen van je reisgezelschap kan ook in Mijn Roompot, zelfs tot 1 dag voor aankomst. Op de pagina Mijn boeking kun je bij Mijn reisgezelschap personen toevoegen of verwijderen. Het aanpassen van het aantal huisdieren doet de Gastenservice graag voor je. Dit kan niet in Mijn Roompot.

 

Hotels


Voor onze hotels is het mogelijk om tot 1 dag voor de aankomstdatum je boeking aan te passen. Neem hiervoor contact op met de Gastenservice. Zij zijn op de hoogte van actuele beschikbaarheid en helpen je graag.

 

Andere aanbieder


Onze omboekgarantie geldt voor vakanties die geboekt zijn via Roompot. Heb je niet via Roompot geboekt maar via een andere aanbieder? Vraag daar waar je geboekt hebt hoe je de boeking kunt wijzigen.

 

Heb je vragen?


Bekijk de veelgestelde vragen over wijzigen en annuleren om te zien of jouw antwoord ertussen staat. Of bekijk de veelgestelde vragen over corona.