Over ons

Samen genieten zonder zorgen, dat is waar de Koos Foundation voor staat. De foundation is in 2016 opgericht door Roompot om gezinnen die het moeilijk hebben toch een leuke vakantie te bezorgen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie die zich op meerdere manieren inzet om het geluk van kinderen tussen de 0 en 12 jaar te vergroten.

In mei 2017 openden wij ons eerste eigen Koos Foundationhuis op Vakantiepark Weerterbergen. Het tweede huis is in september 2018 geopend op Vakantiepark Hunzedal. Met de komst van dit tweede vakantiehuis, geheel ontworpen door leerlingen van groep 8 van bassischool de Kirreweie, kunnen er nu jaarlijks meer dan 200 gezinnen genieten van een geheel verzorgd verblijf.

Samen met diverse partners zorgen wij ervoor dat het de gezinnen aan niets ontbreekt tijdens hun vakantie. Ze mogen gratis gebruik van maken van diverse faciliteiten en activiteiten op de vakantieparken. Zo worden ze volledig ondergedompeld in de wereld van Koos en kunnen ze genieten van alle voordelen die de verschillende vakantieparken te bieden hebben. Echt even samen genieten zonder zorgen!

Partners

   StichtingTutu-Logo-Medium.png
              reis-met-je-hart_logo_rond-roze .jpg                    
  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.