Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantie Gelderland: prachtige natuur en veel bezienswaardigheden!

Ontspannen op vakantie in Gelderland

Ontspannen op vakantie in Gelderland

U bent vast wel eens op vakantie in Gelderland geweest. En mocht dat niet zo zijn, dan is het zeker een aanrader om dat wel eens te doen. Gelderland is namelijk een provincie met ongekend veel mogelijkheden. Niet alleen de natuur is er prachtig, ook zijn er vele bezienswaardigheden die een bezoek aan de provincie meer dan waard maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan de schitterende stad Nijmegen? Het ligt er prachtig aan het water en daarnaast wordt deze stad gekenmerkt door zijn oude cultuur, daterend uit het Romeinse tijdperk. Maar ook wanneer u gezellig een dagje wilt winkelen, kunt u in Gelderland prima terecht, bijvoorbeeld in Arnhem. Natuurlijk kunt u er ook gezellig een terrasje pakken als dat meer uw voorkeur heeft. Een Gelderland vakantie biedt u hoe dan ook volop mogelijkheden voor ontspanning.

Een onvergetelijke en avontuurlijke Gelderland vakantie

Voor kinderen zijn er volop mogelijkheden tijdens een vakantie in Gelderland. Zo is er bijvoorbeeld het openluchtmuseum in Arnhem, waar ze kennis kunnen maken met allerlei historische feiten. Zowel in de zomer als in de winter zijn er volop activiteiten die voor kinderen enorm aanstekelijk werken. Geschiedenis komt in dit museum weer tot leven en ze zullen u dankbaar zijn dat u ze heeft meegenomen naar dit prachtige museum. Roompot heeft volop accommodaties in de buurt die een verblijf in Gelderland vergemakkelijken en er zijn volop vakantie- en bungalowparken van Roompot aanwezig. Uiteraard kunt u ook een hotel boeken, wanneer u geen kinderen heeft, of liever graag met enkel een vriend of vriendin op stap gaat.

De natuur in Gelderland

De natuur in Gelderland

De vakantie in Gelderland is natuurlijk alleen dan geslaagd wanneer u een bezoek brengt aan van de prachtige natuurparken die deze provincie rijk is. Dat kan een bezoek aan de bossen of de heide zijn, maar ook kunt u er het park de Hoge Veluwe gaan bezoeken. Uiteraard is het ook een optie om een dagje gezellig naar de dierentuin te gaan; dat zullen uw kinderen zeker op prijs stellen. En mocht u een fervent wandelaar zijn: u vindt volop wandelmogelijkheden in Gelderland. Bezoekt u daarom zeker eens een VVV-kantoor, of vraag folders aan de receptie van de parken van Roompot. De medewerkers informeren u graag over de diverse mogelijkheden die er zijn. Laat u verrassen door de ongekende natuurpracht die u helpt om werkelijk te ontspannen. Uw vakantie zal daardoor eindelijk een oase van rust en ontspanning tegelijk zijn: minimale reistijd, maximale rust.

Onze suggesties

Bospark De Schaapskooi

Bospark De Schaapskooi

  • Temidden van bossen en heidevelden
  • Op korte afstand van tal van dagattracties

Bungalowpark Hoenderloo

Bungalowpark Hoenderloo

  • Ideale ligging op de Veluwe
  • Geschikt voor zowel gezinnen als rustzoekers

Vakantiepark De Berkenhorst

Vakantiepark De Berkenhorst

  • Gelegen op de Veluwe
  • Grenst aan het grootste stuifzandgebied van West-Europa

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.