Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Hotel Gelderland = een zeer comfortabele vakantie!

Op vakantie in een hotel Gelderland van Roompot

Op vakantie in een hotel Gelderland van Roompot

Hotelappartementen boekt u op het resort De Zeven Heuvelen in Gelderland. Dit prachtige resort van Roompot ligt vlak bij Nijmegen. U kunt hier genieten van mooie hotelappartementen met een ruime en luxe inrichting en een prettige hotelservice. Ook zijn hier een massage, fitnessfaciliteiten en een zwembad aanwezig. Het is aangenaam vertoeven op dit hotel in Gelderland en de omgeving is bosrijk en heel natuurlijk. U wordt hier 's ochtends nog echt wakker van het geluid van de vogels. Gun uzelf zo'n ontspannen vakantie in een Gelderland hotel; kijk snel verder op onze website en bekijk de hotels in Gelderland.

Een Gelderland hotel betekent comfortabel vakantie vieren

Wanneer u in uw hotel in Gelderland aan het ontspannen bent, kunt u ook vast wel de tijd vinden om bezienswaardigheden in deze mooie provincie te gaan bezoeken. Bekijk de kunst en de schilderwerken in het Kröller Müller museum en maak een tocht door de Hoge Veluwe om de herten en de everzwijnen te bekijken. Ga varen op de plassen in Gelderland of lekker shoppen in Arnhem of Groesbeek. Er is ook veel historie te zien in Gelderland. U kunt een museumtocht maken of de mooie landhuizen en kastelen gaan bekijken. Vergeet niet uw fototoestel mee te nemen voor prachtige plaatjes. Er zijn fantastische eetgelegenheden in Nijmegen en omgeving in de provincie Gelderland. Ga ook eens kijken bij een Nederlandse wijnboer, bijvoorbeeld.

Volgend jaar weer op vakantie naar Gelderland

Volgend jaar weer op vakantie naar Gelderland

Het kan heel goed zijn dat u zo de smaak te pakken krijgt van deze mooie provincie, dat u volgend jaar uw verkenningstocht door Gelderland wilt voortzetten. Het boeken van een Gelderland hotel is dan sowieso nog voordeliger, want wanneer u op tijd boekt, profiteert u van vroegboekkorting en bovendien heeft u alle tijd om uw parcours voor uw vakantie in Gelderland goed uit te zetten. Boek uw vakantie in uw hotel in Gelderland gewoon zelf vanuit uw stoel achter de computer. Lukt de boeking niet, neemt u dan contact op met de klantenservice van Roompot, want zij helpen u graag verder. Stel uw vragen over de voorzieningen van en bij uw hotelappartement. Misschien wilt u meedoen met een vakantiearrangement? Ga vissen of een culinaire tocht maken. In samenspraak met Roompot boekt u de mooiste vakantie in Gelderland. Ga gelijk naar de website van Roompot om meer informatie in te winnen en let u ook op ons nieuwe magazine waarin veel tips staan waar u zeker wat aan heeft voor uw vakantie. Kijk nu nog even snel verder op onze website om alvast lekker rond te snuffelen in ons aanbod.

Onze suggesties

Bospark De Schaapskooi

Bospark De Schaapskooi

  • Temidden van bossen en heidevelden
  • Op korte afstand van tal van dagattracties

Bungalowpark Hoenderloo

Bungalowpark Hoenderloo

  • Ideale ligging op de Veluwe
  • Geschikt voor zowel gezinnen als rustzoekers

Vakantiepark De Berkenhorst

Vakantiepark De Berkenhorst

  • Gelegen op de Veluwe
  • Grenst aan het grootste stuifzandgebied van West-Europa

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.