Reis met ons mee langs de kust

Je bent uitgenodigd voor een digitale kustroute. Van noord naar zuid nemen we je mee, langs alle parels van vakantiebestemmingen. Van een omgeving waar je alleen het duingras kan horen wuiven tot bruisende plekken vol vermaak. Klaar om te vertrekken? Reis mee en ontdek ons kustaanbod.

Voor de zekerheid
Wij doen alles voor een veilig en zorgeloos verblijf. We nemen de nodige coronamaatregelen én hebben een extra flexibele omboekgarantie. Ook betalen met de recreatie-voucher is geen probleem. Gebruik hiervoor de link en vouchercode die we eerder per mail hebben gestuurd.
Waddeneilanden

Waddeneilanden

Noordelijker dan de Waddeneilanden kan je in Nederland niet gaan. Hier ervaar je het eilandgevoel, wandel je door duinvalleien en spot je zeehonden op de zandbanken. Het is de plek waar onze kustroute begint.

Ontdek de Wadden
Noord-Holland

Noord-Holland

Vanaf de Wadden maken we de sprong naar Noord-Holland. Vanaf de hoogste en breedste duinen van Nederland bewonder je de Noordzee, tot voorbij de horizon. Maar draai je hoofd ook even naar links. Het typische polderlandschap is te mooi om te missen.

Ontdek Noord-Holland
Zuid-Holland

Zuid-Holland

Door naar Zuid-Holland, waar je de bruisende stad prima combineert met de rust van de natuur. Wakker worden met het geruis van de zee én even later struinen over de promenade in Scheveningen? Het klinkt als een sprookje, maar is hier de werkelijkheid.

Ontdek Zuid-Holland
Zeeland

Zeeland

Via de Oosterscheldekering van Schouwen-Duiveland naar Noord-Beveland. Daarna door naar Walcheren en richting Zeeuws-Vlaanderen. Hier geen grote steden, maar authentieke Zeeuwse badplaatsen, waar het strand écht in het DNA zit.

Ontdek Zeeland