Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Verblijven in stijl

Verblijf volledig in stijl in een van onze themaverblijven, uitgerust met extra faciliteiten die helemaal passen bij jouw interesses. Zo staat de Grand Prix lodge op Roompot Zandvoort helemaal in het teken van de Formule 1, inclusief racesimulatoren! Op hetzelfde park vind je ook de Clear Nature lodge, waar de natuur centraal staat, en de Denim lodge, waar modeliefhebbers zich ultiem thuis zullen voelen.

Op zoek naar nog meer verblijven met een wow-factor? Design villa’s The Hideaway en The Pie op Roompot Gulpen zijn niet alleen superdeluxe maar ook zeer uniek, van binnen én van buiten. Ook uniek, maar met een hele andere sfeer, zijn Tulip Mania en Typical Dutch op Roompot Callantsoog. Kleurrijk en vol typisch Hollandse elementen.

Met de kookclub of vriendengroep een week of weekend eropuit? Kies dan voor een verblijf in onze 10-persoons culinaire villa of jeugdvilla, met genoeg ruimte voor iedereen, voorzien van alle luxe voorzieningen.

Gewijzigde plannen?
Geen probleem, wij hebben een extra flexibele omboekgarantie. Tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.

Grand Prix 6
Vrijstaande lodge met 2 racesimulatoren
Clear Nature 6
Vrijstaande lodge van natuurlijke, duurzame materialen
Denim 6
Stijlvolle lodge, met een ode aan Amsterdam
Culinaire Villa
Luxe villa met compleet ingerichte keuken en sauna
Jeugdvilla
Luxe vrijstaande villa voor 10 personen met trampoline
The Pie 8
Vrijstaande thema lodge, in de vorm van een taart
The Hideaway 4
Vrijstaande thema lodge met bubbelbad
Tulip Mania 4
Ruime lodge, kleurrijk Hollands ingericht
Typical Dutch 4
Unieke lodge, typisch oer-Hollands ingericht

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.