Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vroegboekkorting: bij Roompot bespaart u tientallen euro’s!

Vroegboekkorting

Vroegboekkorting

Een vakantie boeken met vroegboekkorting? Het kan bij Roompot! Hier vindt u niet alleen de voordeligste comfortabele accommodaties op de mooiste vakantieparken en campings, maar heeft u ook de mogelijkheid om te profiteren van speciale kortingen. Zo kunt u in aanmerking komen voor korting wanneer u met een grote groep of een jong gezin komt, of wanneer u de vijftig gepasseerd bent. Maar dus ook wanneer u ruim van tevoren uw vakantie op een van de Roompot-parken in binnen- of buitenland boekt. Benieuwd naar de accommodaties waarbij u kunt profiteren van vroegboekkorting en meer lezen over de mogelijkheden? Kijkt u dan op deze pagina.

Vroegboekkorting en betaalgemak

Behalve van vroegboek korting kunt u bij Roompot ook gebruik maken van comfortabele betalingsvoorwaarden. Dit is handig voor degenen die gespreid willen betalen. Bij een reservering kunt u zelf aangeven in hoeveel termijnen u wilt betalen, waarna u een factuur ontvangt met de betalingsinstructies. U kunt bovendien niet alleen kiezen voor vroegboek korting en betalen in termijnen, want we bieden u ook de mogelijkheid om verschillende extra’s bij te boeken of zelfs een van onze heerlijke arrangementen te reserveren.

Nu profiteren van vroegboekkorting?

Nu profiteren van vroegboekkorting?

Leg nu uw favoriete accommodatie vast, bespaar tientallen euro’s door gebruik te maken van vroegboek korting en kijk maandenlang uit naar een heerlijke vakantie op een van de schitterend gelegen Roompot-parken. Samen genieten aan de Nederlandse kust? Fietsen door het provinciale landschap? Wandelen door de bossen? Alles is mogelijk. Zelfs in het buitenland heeft u de keuze uit de meest comfortabele accommodaties op de mooiste locaties!

Onze suggesties

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Kindvriendelijk strand

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Uitgestrekte bossen

Hof Domburg

Hof Domburg

  • Zeer kindvriendelijk park
  • Zwembad met buitenbad

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.