Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

 • Chat

  Momenteel is onze chat niet beschikbaar.

  Start chat
 • WhatsApp

  Tot 18:00 uur beantwoorden we uw appjes.

  06 22 16 71 56
 • Facebook Messenger

  Tot 18:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

  Open Messenger
 • Telefoon

  Tot 18:00 uur kunt u ons bellen.

  (gebruikelijke belkosten)

  Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit België: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vroegboekkorting: bij Roompot bespaart u tientallen euro’s!

Vroegboekkorting

Vroegboekkorting

Een vakantie boeken met vroegboekkorting? Het kan bij Roompot! Hier vindt u niet alleen de voordeligste comfortabele accommodaties op de mooiste vakantieparken en campings, maar heeft u ook de mogelijkheid om te profiteren van speciale kortingen. Zo kunt u in aanmerking komen voor korting wanneer u met een grote groep of een jong gezin komt, of wanneer u de vijftig gepasseerd bent. Maar dus ook wanneer u ruim van tevoren uw vakantie op een van de Roompot-parken in binnen- of buitenland boekt. Benieuwd naar de accommodaties waarbij u kunt profiteren van vroegboekkorting en meer lezen over de mogelijkheden? Kijkt u dan op deze pagina.

Vroegboekkorting en betaalgemak

Behalve van vroegboek korting kunt u bij Roompot ook gebruik maken van comfortabele betalingsvoorwaarden. Dit is handig voor degenen die gespreid willen betalen. Bij een reservering kunt u zelf aangeven in hoeveel termijnen u wilt betalen, waarna u een factuur ontvangt met de betalingsinstructies. U kunt bovendien niet alleen kiezen voor vroegboek korting en betalen in termijnen, want we bieden u ook de mogelijkheid om verschillende extra’s bij te boeken of zelfs een van onze heerlijke arrangementen te reserveren.

Nu profiteren van vroegboekkorting?

Nu profiteren van vroegboekkorting?

Leg nu uw favoriete accommodatie vast, bespaar tientallen euro’s door gebruik te maken van vroegboek korting en kijk maandenlang uit naar een heerlijke vakantie op een van de schitterend gelegen Roompot-parken. Samen genieten aan de Nederlandse kust? Fietsen door het provinciale landschap? Wandelen door de bossen? Alles is mogelijk. Zelfs in het buitenland heeft u de keuze uit de meest comfortabele accommodaties op de mooiste locaties!

Onze suggesties

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

 • Subtropisch zwemparadijs
 • Kindvriendelijk strand

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

 • Veelzijdig vakantiepark
 • Uitgestrekte bossen

Hof Domburg

Hof Domburg

 • Zeer kindvriendelijk park
 • Zwembad met buitenbad

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.