3 parken 9 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Privé oplaadpunt auto
In sommige gevallen rekenen we hier een toeslag voor.
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Appartement Zuid-Holland | Roompot Vakanties biedt u appartementen op de mooiste locaties van alle gemakken voorzien!

3 parken 9 verblijven

Nautisch Centrum Scheveningen
Nautisch Centrum Scheveningen
Nautisch Centrum Scheveningen

Nautisch Centrum Scheveningen

's-Gravenhage, Zuid-Holland, Nederland
  • Luxe appartementen
  • Strand en boulevard
  • Veel activiteiten
Cape Helius
Cape Helius
Cape Helius

Cape Helius

Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland
  • Jachthaven
  • Zee en strand
  • Watersporten
Marina Port Zélande
Marina Port Zélande
Marina Port Zélande

Marina Port Zélande

Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland
  • Jachthaven
  • Zee en strand
  • Watersporten

Samen vertoeven in zinderend Zuid-Holland - Bekijk onze appartementen in Zuid-Holland!

Stad, zee en strand zijn nooit ver bij u vandaan in Zuid-Holland. Roompot biedt u in deze westelijke provincie prachtige appartementen in Zuid-Holland die een perfecte uitvalsbasis vormen voor een ontdekkingstocht langs gezellige steden en dorpen, mooie natuur en de uitgestrekte Noordzeekust. Of u nu een dagje wil ontspannen aan de Scheveningse boulevard, op wil kikkeren in Duinrell of cultuur wil snuiven in een van de steden vol leuke musea; in Zuid-Holland hoeft u niet bang te zijn voor verveling.

Afwisselend Den Haag
In het westen van de provincie ligt Den Haag. De provinciehoofdstad biedt een perfecte combinatie van het echte strandgevoel aan de boulevard van Scheveningen en het stadsgevoel in de mooie binnenstad. De vele musea en winkels, historische en moderne gebouwen en natuurlijk het uitgestrekte Scheveningse strand zorgen voor een topvakantie in de Hofstad.

Aan een mooie haven in Scheveningen ligt Nautisch Centrum Scheveningen. De luxe en comfortabele appartementen in Den Haag zijn geschikt voor 3 tot 8 personen. Behalve de nabijgelegen stad- en strandvoorzieningen kunnen gasten gebruik maken van de sport-, speel- en zwemfaciliteiten op Vakantiepark Kijkduin.

Waterrijk Ouddorp
In het meest zuidwestelijke puntje van de provincie ligt Ouddorp. Het dorp werd in 2007 verkozen tot ‘beste badplaats van Nederland’ en is nog altijd een populaire bestemming bij liefhebbers van watersport- en recreatie. Ook een mooie wandeling of fietstocht door de omgeving valt zeker in de smaak.

Vlak bij het strand van de Noordzee ligt Marina Port Zélande. De luxe appartementen in Ouddorp zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Het complex beschikt over enkele speelvelden en is dankzij de ligging bij de Noordzee en het Grevelingenmeer een toplocatie voor waterrecreatie.

Heerlijk Hellevoetsluis
Aan de oevers van het Haringvliet ligt Hellevoetsluis. Met de vele havens rondom het centrum is het een populaire aanlegplaats voor zeilboten. Een stadswandeling brengt u op allerlei historische plekken van de voormalige vestingstad. Daarnaast is er in de natuur- en waterrijke omgeving volop ruimte voor activiteit en ontspanning.

Prachtig gelegen aan het water van het Haringvliet bevindt zich Cape Helius. De appartementen in Hellevoetsluis met uitzicht op het water zijn geschikt voor 4 tot 5 personen. Naast verschillende mogelijkheden voor waterrecreatie biedt het park enkele leuke speelvelden. Ook heeft u als parkgast toegang tot het subtropisch zwemparadijs op Roompot Beach Resort in Kamperland.

Meer dan appartementen in Zuid-Holland
De provincie biedt met een heerlijke afwisseling aan stad, natuur, strand en zee voor ieder wat wils. Naast appartementen hebben we ook diverse vakantieparken in Zuid-Holland, hotels in Zuid-Holland, campings in Zuid-Holland en chalets in Zuid-Holland voor u in de aanbieding. Wilt u pas op het laatste moment beslissen? Last-minute in Zuid-Holland boeken is geen probleem.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.