2 parken 15 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Chalet Overijssel | Roompot Vakanties biedt u chalets op de mooiste locaties van alle gemakken voorzien!

2 parken 15 verblijven

Recreatiepark De Tolplas
Recreatiepark De Tolplas
Recreatiepark De Tolplas

Recreatiepark De Tolplas

Hoge Hexel, Overijssel, Nederland
  • Ruim opgezet
  • Recreatieplas
  • Natuur
Vakantiepark Giethoorn
Vakantiepark Giethoorn
Vakantiepark Giethoorn

Vakantiepark Giethoorn

Giethoorn, Overijssel, Nederland
  • In Giethoorn
  • Nationaal park
  • Watersporten

Samen vertoeven in overheerlijk Overijssel - Bekijk onze chalets in Overijssel!

Rust, vermaak en gezelligheid komen in harmonie samen in Overijssel. De provincie in het oosten van het land biedt met mooie Hanzesteden als Deventer en Zwolle, attractieparken in Hellendoorn en Slagharen en Nationale Parken Weerribben-Wieden en De Sallandse Heuvelrug een prachtige verscheidenheid aan stad, avontuur en natuur. Roompot heeft in Overijssel een aantal fraaie door natuur omgeven vakantieparken waar u in een van de chalets in Overijssel een heerlijke vakantie beleeft met het hele gezin.

Fraai IJhorst
Vlak bij de provinciegrens met Drenthe ligt IJhorst. Het dorp in het Reestdalgebied bevindt zich in een prachtige omgeving vol natuurschoon. Een fietstocht naar De Zwarte Dennen of een dagje naar Nationaal Park Weerribben-Wieden is dan ook zeker een aanrader.

Natuurrijk Hoge Hexel

Ten westen van Almelo ligt Hoge Hexel. Het dorp in het hart van de provincie bevindt zich in de buurt van De Sallandse Heuvelrug, waar u prachtige fietstochten en wandelingen kunt maken. Ook Avonturenpark Hellendoorn is niet ver weg.

Aan een groot vis- en zwemmeer ligt Recreatiepark De Tolplas. De luxe en stijlvolle chalets zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Behalve alle recreatiemogelijkheden op de waterplas, zijn er op het land diverse sport- en speelvelden te vinden.

Waterrijk Giethoorn
In het noordwesten van de provincie ligt Giethoorn. Het ‘Hollandse Venetië’ staat bekend om de prachtige vaarroutes over de waterwegen door en langs het authentieke dorp. Het dorpscentrum biedt enkele leuke winkeltjes, musea en gezellige restaurants.

In het centrum van Giethoorn ligt Vakantiepark Giethoorn. De chalets bieden ruimte aan 4 personen en beschikken over een eigen elektrische sloep. Het autovrije park beschikt verder over enkele speeltuinen en tafeltennistafels.

Meer dan chalets in Overijssel
Wilt u iets anders dan een chalet? Geen probleem! We hebben nog veel meer soorten vakantieverblijven op onze andere vakantieparken in Overijssel, waar u ook last-minute in Overijssel nog terecht kunt.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.