Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Boek uw vakantie naar Languedoc-Roussillon

Boek uw vakantie naar Languedoc-Roussillon

Boek uw vakantie naar Languedoc-Roussillon

Bent u nog op zoek naar een geschikte vakantiebestemming aan de Middellandse Zee? Kiest u er dan voor om een vakantie in Languedoc-Roussillon te boeken bij Roompot. Roompot heeft in deze streek namelijk diverse accommodaties voor u in de aanbieding en elke zomer weer treft u hier een heerlijke en aangename temperatuur aan. Uw gehele gezin zal het uitstekend naar hun zin hebben, wanneer u een vakantie naar Languedoc Roussillon boekt bij Roompot. Want naast het feit dat Languedoc-Roussillon een prachtige kuststreek is, heeft het nog veel meer in petto voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. Boekt u daarom gerust een vakantie naar deze regio wanneer u wilt genieten van een vakantie aan de Middellandse Zee, waarin ook volop ruimte is om culturele en historische bezienswaardigheden te bezoeken.

Een vakantie in Languedoc Roussillon doorbrengen

Tijdens uw vakantie in Languedoc-Roussillon verblijft u in een schitterende accommodatie op een mooi bungalowpark. De accommodaties zijn van een goede kwaliteit en hebben alle ingrediënten in zich om u te voorzien van een comfortabele vakantie. Zo kunt u elke ochtend vers ontbijten in de Franse zon. Uw eten haalt u bij de supermarkt op het bungalowpark, of bij de plaatselijke supermarkt waar het bungalowpark ligt. U kunt met vragen altijd terecht bij de receptie. Natuurlijk zijn er ook voldoende faciliteiten voor kinderen aanwezig op het bungalowpark. Er zijn speeltuinen en zwembaden te vinden, maar ook is er een animatieprogramma voor kinderen, zodat u zichzelf eventjes terug kunt trekken om even rustig tijd met uw partner door te brengen. Zeker wanneer u een drukke baan heeft, of uw kinderen veel aandacht van u vragen, dan kan het erg fijn zijn om even alleen te zijn met uw partner.

Bezienswaardigheden in Languedoc-Roussillon

Bezienswaardigheden in Languedoc-Roussillon

In Languedoc-Roussillon zijn diverse culturele en historische bezienswaardigheden te vinden en u treft hier zelfs monumenten aan die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Tijdens uw vakantie in Languedoc-Roussillon kunt u daar uitgebreid kennis mee maken. Nîmes bijvoorbeeld is een stad waarin u diverse prachtige historische monumenten aantreft. Natuurlijk moet u tijdens een vakantie in Frankrijk ook een bezoek hebben gebracht aan een wijngaard of een wijnproeverij. Vaak kunt u bij de wijnhuizen ook een rondleiding krijgen en krijgt u een indruk hoe wijnen worden verbouwd. Tevens zijn er talloze kathedralen, musea en kastelen te vinden. Ook kunt u een actieve vakantie beleven in Languedoc-Roussillon. Klimmen, wandelen, raften en mountainbiken behoren onder andere tot de mogelijkheden om lekker actief bezig te zijn. Boek daarom uw vakantie naar Languedoc Roussillon bij Roompot en verzeker uzelf van een welverdiende vakantie waar u later met veel plezier op terug kunt kijken.

Onze suggesties

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.