Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen.


Of neem contact op met de gastenservice.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Een vakantie naar Ardeche in Frankrijk

Naar Ardeche in Frankrijk een vakantie boeken

Naar Ardeche in Frankrijk een vakantie boeken

Voor een onvergetelijke vakantie-ervaring kunt u bij Roompot naar Ardeche in Frankrijk gemakkelijk een vakantie boeken. De Ardeche ligt in het zuidelijke middengedeelte van Frankrijk. De Ardeche wordt gekenmerkt door een ongerepte natuur, zoals lage bergen, weiden, bossen en rivieren. Het is de ultieme vakantiebestemming voor een avontuurlijke en ontspannen vakantie. Een vakantie in de Ardeche van Roompot laat u met al deze facetten kennismaken. Naar de Ardeche op vakantie gaan, betekent dat u zeker een bezoek moet hebben gebracht aan Parc National des Cévennes. Deze Cévennes bestaan voornamelijk uit graniet en leisteen. In 1970 is dit gebied tot een nationaal park verklaard. Het heeft niet alleen prachtige bergen, ook de flora en fauna zijn veelzijdig en erg kleurrijk. Het gebied leent zich uitstekend voor een ontspannen wandeling in de ongerepte natuur.

Op vakantie in de Ardeche met Roompot

Wanneer u met Roompot naar de Ardeche in Frankrijk op vakantie gaat, dan weet u zeker dat u de tijd van uw leven zult hebben. De huisjes liggen op een park, midden in een prachtig natuurgebied. Elke morgen wanneer u wakker wordt, hoort u de vogeltjes u toe fluiten. De huisjes zijn van prima kwaliteit. Op de vakantieparken treft u onder andere een supermarkt aan. Zo kunt u elke morgen beginnen met een vers ontbijt. Uiteraard zijn er ook voldoende voorzieningen voor kinderen op de parken geregeld. Zeker in de zomer zijn er diverse animatieteams voor de kinderen beschikbaar. De vakantieparken van Roompot zijn zeer kindvriendelijk. En in de tijd dat er geen animatie beschikbaar is, dan is het altijd mogelijk om een bezoek te brengen aan het zwembad of de speeltuin die er op vhet vakantiepark te vinden is. Des te meer reden om een vakantie naar de Ardeche te boeken.

Bezienswaardigheden in Ardeche

Bezienswaardigheden in Ardeche

Tijdens een vakantie in de Ardeche kunt u niet alleen kennis maken met een prachtige natuur. Er is namelijk nog veel meer te doen. Wanneer u naar de Ardeche in Frankrijk op vakantie gaat, dan mag een bezoek aan een van de vele wijngaarden niet ontbreken. Ook voor de sportliefhebbers is er genoeg te ondernemen. De rivieren in de Ardeche zijn uitstekend geschikt om te kanoën en te kajakken. Daarnaast zijn er ook veel oude stadjes en vriendelijke dorpjes te vinden in het gebied. Op vakantie naar Frankrijk in Ardeche gaan, belooft daarmee een heerlijke en relaxte vakantie te worden, waarin u volledig tot rust zult komen. Zeker wanneer u een drukke tijd achter de rug heeft, is de Ardeche een prima vakantiebestemming om weer even helemaal op te laden.

Onze suggesties

La Côte de Nacre

La Cote de Nacre

  • Familiecamping
  • Strand op loopafstand

Domaine de Vertmarines

Domaine de Vertmarines

  • Villa's met privézwembad
  • Ideaal voor families met kinderen

Terrasses De La Plage

Terrasses De La Plage

  • Straind in de Baie de Somme
  • Binnenzwembad met fitnessruimte

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.