Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Boek een bungalowpark aan de kust in Belgie

Boek een bungalowpark aan de kust in Belgie

Boek een bungalowpark aan de kust in Belgie

Heeft u plannen om uw komende vakantie aan de kust door te brengen? Overweegt u dan om een bungalowpark aan de kust in Belgie te boeken bij Roompot. Een vakantiepark aan de kust in Belgie is gemakkelijk en snel online te boeken bij Roompot. De Belgische kust is ongeveer 70 kilometer lang en heeft talloze mooie plekjes die u kunt bezoeken tijdens uw verblijf op een vakantiepark in Belgie aan de kust. Kies daarom voor een van de vakantieparken aan de kust in Belgie en geniet met volle teugen van uw vakantie. U kunt een accommodatie voor uzelf en uw partner boeken, maar wanneer u er met het hele gezin op uit wilt of met een groep vrienden de Belgische kust wilt bezoeken, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Een vakantiepark aan de kust in Belgie

Wanneer u een bungalowpark aan de kust in Belgie boekt bij Roompot, dan verblijft u in een mooie accommodatie. Dit kan bijvoorbeeld een stacaravan, bungalow of mooie vakantiewoning zijn. De accommodatie is van alle gemakken voorzien, zodat u onbezorgd vakantie kunt vieren. De bungalowparken aan de kust in Belgie zijn verder voorzien van diverse faciliteiten om er een aangename vakantie van te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een duik nemen in het zwembad of met uw kinderen een bezoek brengen aan de speeltuin. De animatieteams op de bungalowparken in Belgie aan de kust zorgen voor wat extra ontspanning, zodat u er samen met uw partner op uit kunt trekken. Ideaal wanneer u een druk gezinsleven of hectische baan heeft.

Bezienswaardigheden aan de Belgische kust

Bezienswaardigheden aan de Belgische kust

Tijdens uw verblijf op een vakantiepark aan de kust in Belgie is het natuurlijk de moeite waard om de mooie plekjes in de omgeving te verkennen. De stad Oostende is de grootste badplaats aan de Belgische kust. Er zijn niet alleen mooie stranden en een boulevard te vinden, maar u kunt bijvoorbeeld ook een bezoek brengen aan het Fort van Napoleon of langs de Atlantikwall wandelen. Wanneer u een dagje in Oostende doorbrengt, dan is het ook zeker aan te raden om de Japanse Tuin Shin Kai Tei te vereren met een bezoek. In deze tuin zijn verschillende landschappen gecreëerd. Er is zelfs een vijver te vinden die in de vorm van een schildpad is aangelegd. Voor mooie natuur aan de Belgische kust kunt u terecht in Oostduinkerke. Aan het strand van Oostduinkerke worden garnalen nog op de ouderwetse manier gevangen. Dit gebeurt met behulp van paarden en sleepnetten. Een bungalowpark aan de kust in Belgie boeken is daarom zeker aan te raden wanneer u graag een unieke vakantie-ervaring wilt opdoen.

Onze suggesties

Ook interessant

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.