Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

Goedkoop

9 parken 42 Verblijven

Prijs
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Speciale wensen
Meer
Vakantieverblijf
Faciliteiten
Parkfaciliteiten

Themavakanties

Ook kunt u bij Roompot profiteren van een luxe vakantie, wellness aanbieding, golfvakantie, fietsvakantie of andere themavakanties. U vindt bij ons voor een leuke prijs, een vakantiehuis dat bij u past. Heerlijk genieten aan de kust, luieren op het strand in de zomer of lekker uitwaaien tijdens de herfst. Of trekt u eropuit in een bosrijke omgeving, waar u de cultuur van de honderdjaar oude dorpjes ontdekt? Het aanbod goedkope vakantieparken is groot, zowel in Nederland als op de parken in het buitenland. De vakantiehuisjes zijn schoon en zijn voorzien van alle gemakken. Bij Roompot Vakanties streven wij naar een goede standaard. U heeft de mogelijkheid om verschillende extra services bij te boeken. Op deze manier geniet u volop van uw welverdiende vakantie!

Goedkoop

9 parken 42 Verblijven

Voordelige vakanties

Bent u op zoek naar een goedkope vakantie? Roompot biedt u deze mogelijkheid! Hier kunt u kiezen uit verschillende vakantieparken en profiteert u van vele kortingen. Roompot biedt naast mooie vakantiehuisjes, ook vele voorzieningen en faciliteiten voor jong en oud aan op het park. Zo hoeft u zich geen moment te vervelen en kunt u genieten van een zorgeloze vakantie. De goedkope vakantieparken liggen op de beste locaties! Zo kunt u kiezen voor een vakantie aan de kust of een week in een vakantiehuis in een bosrijk gebied. Geniet van een goedkope vakantie in eigen land of over de grens!

Geniet het hele jaar door van aantrekkelijke aanbiedingen op de website. Denk hierbij aan last minutes, speciale aanbiedingen en kortingen, vakantiekortingen en een groot aanbod van voordelige arrangementen. Waar en wanneer u op vakantie wilt en hoe groot uw gezelschap ook is, bij Roompot kunt u altijd terecht voor een voordelige vakantie op de mooiste plaatsen in binnen- en buitenland! Alle vakantieparken van Roompot Vakanties zijn uniek, het aanbod van vakantiehuisjes is groot en hierdoor zit er voor iedereen wel iets tussen! Gaat u graag fietsen in de bossen of zit u liever aan de kust? Bij Roompot krijgt u meteen een overzicht van de vakantiehuisjes die aansluiten bij uw wensen en budget.

In eigen land voordelig op vakantie? Het kan via Roompot Vakanties! Wij bieden verschillende mogelijkheden zodat u kunt genieten van een voordelige vakantie met alles erop en eraan. In de omgeving van de parken is van alles te beleven. Of u nu kiest voor een ontspannende vakantie of juist voor een actieve vakantie, bij Roompot is alles mogelijk. Boek uw vakantie voordelig via één van de aanbiedingen en verblijf op een goedkoop vakantiepark naar keuze.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.