Stalling

Naast de ligplaatsen, biedt Roompot Marina ook zomer- en winterstalling aan. De weersomstandigheden zijn niet altijd gunstig, daarom is het goed om je boot dan veilig in de stalling te plaatsen. Naast boten stallen wij ook trailers van vis- en weekendboten, bijboten en buitenboord motoren, zo staat alles veilig opgeslagen! 

Met de kraan hijsen we de boot uit het water en we rijden deze naar de stalling. We hebben een verhard buitenterrein en een geïsoleerde loods waar de boot overdekt staat. Op beide plaatsen zijn er voldoende faciliteiten, zoals watertappunten en elektra aansluitingen.

Tijdelijke stalling

Het is ook mogelijk om de boot tijdelijk in de stalling te plaatsen. Dit is handig voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Het is dan ook mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals, watertappunten en elektra aansluitingen.

Bekijk de tarieven

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met de havenmeester.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.