Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Nieuwe en gerestylede faciliteiten

Dag in dag uit zorgen we ervoor dat u een onvergetelijke vakantie beleeft op onze parken. Zodat u – wanneer u de vakantiefoto’s terugkijkt – met een glimlach terugdenkt aan hoe de kinderen een spetterende middag beleefden in het zwembad, hoe opa die hole-in-one sloeg op de midgetgolfbaan en hoe u genoot van het diner in het parkrestaurant. Wij leveren met plezier de ingrediënten om van uw verblijf een onvergetelijke ervaring te maken. Daarom vernieuwen we voortdurend bestaande faciliteiten en openen we regelmatig nieuwe. We lichten er graag een paar uit, kijkt u met ons mee?

Smullen in het vernieuwde restaurant op Weerterbergen

In het vernieuwde restaurant op Weerterbergen zijn de Limburgse roots goed te herkennen. Op het menu staan gerechten uit de provincie, zoals echt Limburgs zuurvlees en mosterdsoep. Is het tijd voor een drankje? Bij de bar – die is vergroot - wordt er regionaal bier getapt. Bovendien heeft het restaurant een heerlijk moderne sfeer. Wanneer komt u eens langs om te proeven?

Naar het park

Ontdek een andere wereld op Vakantiepark Aquadelta

Zodra u de virtual realitybril opzet, bevindt u zich in een andere wereld vol avontuur. Met beeld en geluid komt u erachter hoe het is om op een wolkenkrabber van 50 meter hoogte over een houten plank te lopen. Of gaat u op safari tussen de wilde dieren? Met zo’n honderd spellen is er voor iedereen een avontuur. Ontdek het zelf in de eerste VR Zone op een vakantiepark: op Aquadelta!

Vertel me meer

Vakantiepark Callassande heeft een vernieuwd restaurant

Het restaurant op Vakantiepark Callassande heeft een ware metamorfose ondergaan. De ruimte is aangekleed in het thema strand en voorzien van nieuw, comfortabel meubilair. Er heerst een gezellige en warme sfeer en er worden smakelijke gerechten geserveerd voor jong en oud. Strijk neer en kom een avondje gezellig tafelen.

Naar het park

Indoor speeltuin op Vakantiepark Schaijk

Klimmen, klauteren, ravotten, racen … Kinderen van 0 tot 12 jaar vermaken zich perfect in de nieuwe indoor speeltuin op Vakantiepark Schaijk. Het speelbos is gebouwd rondom een levensechte boom en heeft onder meer een klimwand, loopbrug en glijbaan. En terwijl de kinderen druk bezig zijn met spelen en ontdekken, geniet u van een heerlijk kopje koffie. Het speelbos zit namelijk midden in familierestaurant Charlie.

Naar het park

Dineren in stijl op Vakantiepark Aquadelta

Van top tot teen – van vloer tot plafond – is het maritieme thema vanuit de eveneens vernieuwde receptie doorgetrokken naar het restaurant. De schitterende foto’s op de muur van de beroemde Zeeuwse mosselen vertellen het perfect: hier kunt u terecht voor een heerlijk diner! En een bijpassend glaasje natuurlijk …

Naar het park

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.