Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Faciliteiten altijd op-en-top

Een spetterende middag in het zwembad. Opa die een hole-in-one slaat op de midgetgolfbaan. Een gezellig diner samen in het parkrestaurant. Van al die momenten maken wij graag iets onvergetelijks. Daar dragen onze faciliteiten aan bij. Daarom vernieuwen we ze of openen hele nieuwe faciliteiten.

Loungen op Roompot Beach Resort

Beach Club Bestevaer is compleet vernieuwd. Lekker loungen op het terras met oesters en champagne in je hand. Of haal een hapje bij de foodtruck om mee te nemen naar het strand. In de zon genieten van het leven ... echt vakantie! Liever binnen dineren? Dan is het restaurant the place to be.

Naar het park

Welkom in het centrumgebouw op De Soeten Haert

Na drie maanden hard werken heeft De Soeten Haert een prachtig nieuw centrumgebouw. Bestel hier je verse broodjes voor het ontbijt. Huur een fiets bij de Guest Service. Zin in een hapje en drankje? Neem plaats bij Kitchen & Bar. De kinderen vermaken zich intussen op de klim- en kruiptoestellen.

Naar het park

Lekker Limburgs op Weerterbergen

Heb je het vernieuwde restaurant op Weerterbergen al ontdekt? Een echte aanrader met een heerlijke moderne sfeer. Op het menu vind je allerlei Limburgse specialiteiten. Echt Limburgs zuurvlees bijvoorbeeld. Of mosterdsoep. Tijd voor een drankje? Aan de bar tappen ze lekkere biertjes uit de regio. Wanneer kom je langs om te proeven?

Naar het park

Spanning en sensatie op Vakantiepark Aquadelta

Zet je virtual realitybril op en … ineens sta je boven op een torenhoge wolkenkrabber. Of ga je op safari tussen de wilde dieren. Aquadelta heeft sinds kort een VR Zone. Daar beland je in een sensationele 3D-wereld. Nét echt. Je kunt kiezen uit ongeveer honderd spellen en avonturen.

Vertel me meer

Warme sfeer op Vakantiepark Callassande

Het vernieuwde restaurant op Vakantiepark Callassande straalt strand en zee uit. Na een complete make-over ziet het er warm en gezellig uit. De stoelen zijn lekker comfortabel en op de kaart staan heerlijke gerechten. Ook voor de kinderen. Wanneer kom je een avondje gezellig tafelen?

Naar het park

Klimmen en klauteren op Vakantiepark Schaijk

Vakantiepark Schaijk heeft een nieuwe indoor speeltuin. En wat voor één! Een levensechte boom met daaromheen een loopbrug, een glijbaan, een klimwand en nog veel meer. Spannend en leuk voor alle kinderen tot 12 jaar. Je zit midden in familierestaurant Charlie. Terwijl de jongsten spelen, genieten hun ouders dus van een lekker drankje.

Naar het park

Dineren in stijl op Vakantiepark Aquadelta

De receptie en het restaurant op Vakantiepark Aquadelta zijn vernieuwd. Thema: maritiem. Hoe kan het ook anders, hier in Zeeland. Prachtige foto’s aan de muur van de beroemde Zeeuwse mosselen. Die natuurlijk ook gewoon op de kaart staan. Kom langs voor een lekker diner. Goed glas wijn erbij? We vertellen je er graag meer over.

Naar het park

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.