Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Nieuwe en gerestylede verblijven

In een nieuw of gerestyled vakantieverblijf geniet u van optimaal comfort. Als u de deur van uw vakantieverblijf opent en naar binnenstapt, kunt u de nieuwigheid bij wijze van spreken nog ruiken. Bovendien viert u uw vakantie in stijl, want de verblijven zijn zowel van binnen als van buiten een plaatje! We laten u graag zien hoe fijn het is om hier uw vakantie door te brengen.

Nieuw of gerestyled

Nieuw is nieuw, dat spreekt voor zich. Vakantieverblijven die zijn vernieuwd, noemen we gerestyled. Het verblijf is voorzien van een moderne stijl en helemaal up-to-date, zodat u er weer een fantastische vakantie kunt beleven. Als we een verblijf restylen, doen we het grondig en goed. Het totale plaatje moet kloppen en in sommige gevallen vernieuwen we daarom zelfs de complete keuken of badkamer! En speciaal voor onze kleinste gasten hebben we een aantal verblijven omgetoverd in Koos Konijnstijl.

Neem een kijkje in een woning op Marinapark Volendam

Bekijk de woning uit de video

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.