Vernieuwen van verblijven

Je opent de deur van je nieuwe of vernieuwde vakantieverblijf. Je kunt de nieuwigheid bij wijze van spreken nog ruiken. Je tijdelijke huis is een plaatje, zowel van binnen als van buiten. Dit wordt genieten en vakantie vieren in stijl. Wil je zien hoe onze vernieuwde verblijven eruitzien? Kijk dan verder op deze pagina.

Voor de zekerheid
Wij doen alles voor een veilig en zorgeloos verblijf. We nemen de nodige coronamaatregelen én hebben een extra flexibele omboekgarantie. Ook betalen met de recreatievoucher is geen probleem. Gebruik hiervoor de link en vouchercode die we eerder per mail hebben gestuurd.

Bekijk alle nieuwe en gerestylede verblijven

Het totale plaatje moet kloppen

Regelmatig nemen we vakantieverblijven uit ons aanbod flink onder handen. We willen graag dat alles modern is en helemaal up-to-date. Met een nieuwe keuken of een nieuwe badkamer bijvoorbeeld. Het totale plaatje moet kloppen. Het is tenslotte jouw vakantie.

Geniet bijvoorbeeld van een verblijf in Parkhotel Bad Arcen. Vanaf het hotel stap je zo het Thermaalbad in.

We breiden ons aanbod ook regelmatig uit met spiksplinternieuwe verblijven. Voorzien van een modern en strak interieur. Waar je je even helemaal thuis voelt. Optimaal genieten van je vakantie, daar gaat het ons om.

Neem een kijkje in een woning op Roompot Park Wijdenes

Bekijk de woning uit de video

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.