Het buitenleven roept

Gele, rode en oranje bladeren, laaghangende zon, nog even je jas uit op het terras. Maar ook regen, wind, modder, plassen en niet zonder paraplu de deur uit. Weer of geen weer, de natuur roept je, en bij ons sta je er middenin.

We dagen je uit om deze herfst de natuur écht te ontdekken, dan zal je zien dat het alles was wat je zocht. Dus, trek die regenjas aan, pak jezelf goed in, luister, voel, zie… en laat je positief verrassen!

Ontdek onze vakantieparken

Proef, voel, ervaar, en luister naar de natuur en laat je positief verrassen. Luister naar burlende herten. Trotseer de wind tijdens een stevige wandeling. Neem pauze in de duinen, voel de zonnestralen in je gezicht en het zand tussen je vingers. Stil je honger, en warm lekker op bij de foodtruckkaravaan met een verse kom soep of wildstoof. Zin in een toetje? Wat dacht je van marshmallows roosteren boven het haardvuur? De avond kan niet lang genoeg duren… Het buitenleven roept!

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.