Het einde van het oogstseizoen vieren we met Halloween!

Wist je dat Halloween oorspronkelijk een oogstfeest is? Naast het binnenhalen van de laatste oogst, werd ook het oude en het begin van het nieuwe jaar gevierd. Bij Roompot staat Halloween dit jaar vooral in het teken van veel spannende, magische activiteiten.

Beleef bijvoorbeeld een avond vol magie bij de Magic Halloween Show, blijf in leven tijdens de Zombie Run, doe mee aan de Magic & Monster Quiz, of knutsel de mooiste Halloween creaties.

Zombie Run

Zombie Run

De Zombie Run is een superspannend spel waarbij je ervoor moet zorgen dat je al je levens behoudt. Ren zo snel mogelijk door het parcours, houd zoveel mogelijk levenslintjes bij je, en win het spel.

Knutselen in Halloweenthema!

Knutselen in Halloweenthema!

Bouw een Halloween huis, maak de mooiste kleurplaat en schrik iedereen af met je eigen Halloween vogelverschrikker.  

Magic & Monster quiz

Magic & Monster quiz

Een spannende Halloweenquiz voor het hele gezin! Wie weet er het meest over monsters, magiërs en alles wat daarmee te maken heeft? De quiz bestaat uit 5 ronden waarbij punten kunnen worden gescoord door middel van het beantwoorden van kennis- en audiovragen.

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.