Adres en reisinformatie

Adres

Roompot Domein Het Camperveer

Camperveer 1-26
4493 DK Kamperland
Zeeland
Nederland
+31 (0)88-045 84 58

Reisinfo

Algemeen

Toegang zwembad 

Als gast van ons park heb je gratis toegang tot het zwemparadijs van Roompot Beach Resort. Het zwembad ligt op 5 minuten rijden en heeft onder andere echte golven, een superglijbaan van 63 meter lang en een kinderbad met speeltoestel. Als je jouw reserveringsnummer laat zien aan de receptie van de badshop, krijg je toegang tot het zwembad.

Aankomst

Met de pincode die je via de mail hebt ontvangen kun je vanaf 16.00 uur je vakantieverblijf openen. Met deze pincode kun je gedurende je hele verblijf de deur van je vakantieverblijf openen. Je kunt op dit park ook gebruikmaken van de digitale sleutel in de Roompot app. Mocht je op problemen stuiten, dan verzoeken wij je contact op te nemen met Roompot via telefoonnummer 088 0458458.

Opladen elektrische auto

Het opladen van je elektrische auto’s kan als jouw woning een privé oplaadpunt heeft. Je kunt een verblijf boeken met privé oplaadpunt. Er zijn geen centrale oplaadpunten op het park. 

Vertrek

Wij verzoeken je op de dag van vertrek je villa om uiterlijk 10.00 uur te verlaten.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst je vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 100,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar je over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Mijn Roompot

Al geboekt? Bekijk en wijzig je boeking in mijn Roompot, en boek extra's bij om je verblijf nog fijner te maken!

Bekijk je boeking

Roompot app

Laat de voorpret vast beginnen en zie alle ins en outs van dit park! Download de Roompot App hier.

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.