Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Cadzand-Bad, Zeeland, Nederland

  • Luxe villa’s
  • Recreatiemeer
  • Zee en strand

Adres

Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Cavelot 1
4506 GD Cadzand-Bad
Zeeland
Nederland
+31 (0)117 - 396577

Reisinfo

Algemeen

Route

Wanneer je gebruik maakt van een navigatiesysteem kun je het beste de bestemming Ringdijk Noord, Cadzand invoeren. 

Parkeren

Je kunt de auto parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplekken naast je vakantieverblijf. Ben je met meerdere auto’s plaats deze dan op de parkeerplaats bij het Plaza gebouw. Parkeren in de tuinen en op het gras is niet toegestaan

Serviceset

Voor je gemak is er in het vakantieverblijf een serviceset gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de parkreceptie. Dagbezoekers kunnen hun auto op het algemene parkeerterrein parkeren.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot 21.00 uur en op de andere dagen tot 20.00 uur. Kom je aan op een andere dag of na sluitingstijd van de parkreceptie? Meld dit dan vooraf aan de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)117 396 577.

Heb je een arrangement geboekt?

Op je aankomstdag ontvang je bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Als het arrangement al op de aankomstdag begint, denk er dan aan om vóór 18.00 uur aan te reizen i.v.m openingstijden van de horecagelegenheden.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van Noordzee Résidence Cadzand-Bad kunnen direct doorrijden naar hun vakantieverblijf met de thuisgestuurde Keycard. Je gebruikt de Keycard als sleutel van je verblijf. Meldt je daarna wel bij de receptie, zodat het park op de hoogte is van je aanwezigheid.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het vakantieverblijf
  • legitimatie op het park


De laatste drie cijfers op de Keycard geven het nummer van je vakantieverblijf weer. De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij je onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van de auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Wifi

Je kunt de wifi inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Vertrek

Je wordt verzocht op de vertrekdag vóór 10.00 uur het vakantieverblijf te verlaten. Uiteraard is het nog wel mogelijk gebruik te maken van onze horecagelegenheden voor een heerlijk ontbijt, brunch of lunch. Keycards hoeven niet retour.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst het vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek over.

Laat het vakantieverblijf bezemschoon achter. Dat wil zeggen, indien bijgeboekt linnen afhalen en plaatsen in de kussensloop in de hal, vaatwasser legen, huisvuil in de milieustraat deponeren. Als er extra (schoonmaak)werkzaamheden door de huishoudelijke dienst moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborg ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.