Résidence Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Ruim opgezet park
  • Luxe bungalows
  • Kuuroord

Adres

Résidence Klein Vink

Klein Vink 4
5944 EX Arcen
Limburg (NL)
Nederland

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Voor de huurder voor de accommodaties KVR4A, KVR4KB, KVR4B (Comfort), KVR5 (Comfort) en KVR6A is er één parkeerplaats beschikbaar, voor de huurders van de accommodaties KVR6B (Comfort), KVR6C, KVR6KB, KVR6KC, KVR8 (Comfort) en GB11 zijn twee parkeerplaatsen voorzien en voor de huurders van accommodatie GB16 Comfort zijn 3 parkeerplaatsen voorzien. Parkeren is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde vakken.

Openstaande posten

Staat er op je voucher een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Heb je het openstaande saldo al aan ons overgemaakt, dan dien je bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bankafschrift of acceptgiro met stempel van de bank). Zonder dit betalingsbewijs dien je de openstaande post alsnog ter plaatse voldoen.

Serviceset

Voor jouw gemak hebben wij een serviceset in de accommodatie gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt in je accommodatie.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Wij verzoeken je om bezoek in geval van overnachting vooraf op de parkreceptie te melden.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag tot 18.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. Na deze tijd kun je je tot 23.00 uur melden bij de entreebalie van het Thermaalbad. Kom je aan na sluitingstijd van de parkreceptie? Meld dit dan tijdig, tel.: +31 (0)77 4732525.

Heb je een arrangement geboekt?

Op je aankomstdag ontvang je bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Als je arrangement al op de aankomstdag begint denk er dan aan om vóór 18.00 uur aan te reizen i.v.m openingstijden van de horecagelegenheden.

Toegang park/accommodatie

Huurders van Résidence Klein Vink kunnen automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard. Je biedt de Keycard aan bij de slagboom naast de hoofdingang. Als de slagboom opent ben je automatisch ingecheckt op het park en kun je doorrijden naar de accommodatie. Hier kun je de Keycard gebruik als sleutel van de accommodatie.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

- toegang tot het park
- toegang tot de accommodatie
- legitimatie op het park

De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij je onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van de auto, in nabijheid van luidsprekers, magneten of  mobiele telefoon.

Regelmatig komt het voor dat gasten hun Keycard verliezen of in de accommodatie laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Toegang zwembad

Op vertoon van jouw keycard heb je gratis toegang tot het zwembad van Klein Vink.

Toegang Thermaalbad Arcen

Het op het park gelegen Thermaalbad Arcen dankt zijn naam aan de baden met thermaalmineraalwater van 35°C dat opwelt vanuit een 892 meter diepe bron. Het thermaalwater bevat onder meer de mineralen fluoride, jodide en ijzer. Door deze unieke samenstelling heeft het thermaalmineraalwater een heilzame werking. Door de aangename warmte voel je direct alle spanningen uit je lichaam wegvloeien. Bovendien is het daardoor in zomer en winter heerlijk toeven, in het binnenbad, maar vooral in de buitenbaden. Kijk voor meer informatie op roompot.nl/wellness/thermaalbad.

Gasten van Résidence Klein Vink hebben dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen. Bekijk ook de voorwaarden.

Vertrek

Op je vertrekdag dien je het vakantieverblijf vóór 10.00 uur te verlaten. Keycards hoeven niet retour.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst het vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.