Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

  • Landhuisvilla’s
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

Adres

Ferienresort Bad Bentheim

Gut Langen 3
48455 Bad Bentheim
Nedersaksen
Duitsland
+49 - 5922 8348490

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Je kunt je auto parken in de buurt van je vakantieverblijf of bij het hoofdgebouw van het park. Parkeren is alleen toegestaan op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen en niet op het gras. 

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons hebt overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet je bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor je gemak hebben wij een serviceset in je vakantieverblijf gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom op ons park. Aanreizen is mogelijk op maandag en vrijdag tot uiterlijk 20.00 uur en op de andere dagen tot 18.00 uur. Ben je niet in de gelegenheid om binnen deze tijden of op deze dagen aan te reizen, dan kan je je tot 22.00 uur melden in het restaurant in het hoofdgebouw. Als je na 22.00 uur arriveert, verzoeken wij je contact op te nemen met de parkreceptie via telefoonnummer 0049 592 283 484 90. 

Heb je een arrangement geboekt?

Op je aankomstdag ontvang je bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat je vóór 18.00 uur arriveert als je arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang park/vakantieverblijf

Bij aankomst kan je automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard. Indien de Keycard niet werkt bij de zuil ben je niet ingecheckt en werkt de Keycard niet als sleutel voor je vakantieverblijf. In dat geval vragen wij je je te melden bij de receptie telefoonnummer 0049 592 283 484 90.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het park
  • toegang tot het vakantieverblijf
  • legitimatie op het park (bijv. bij het huren van fietsen)


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij je onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van je auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Wifi

Je kunt de wifi inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Toegang Zwembad

Gedurende je verblijf heb je gratis toegang tot het nabijgelegen zwembad met binnen- en buitenbad.

Vertrek

Op de dag van vertrek dien je om uiterlijk 10.00 uur je vakantieverblijf te verlaten. De Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst je vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- / € 115,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar je over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.