Unieke ervaringen

Voor de momenten die er echt toe doen, gun je jezelf een unieke ervaring. Om je geliefde te verrassen. Omdat je het verdient na een jaar hard werken. Of gewoon zomaar, omdat jij daar zin in hebt.

Onze unieke ervaringen zijn net een beetje anders dan anders. Zo staat je woning bijvoorbeeld óp het strand. Slaap je in een compleet ingerichte safaritent, die wij voor je klaarzetten. Of is je villa net even wat groter en luxer dan je gewend bent. En wil je echt even offline? Overnacht dan in een luxe tent op het erf van de boer. Welke unieke ervaring gun jij jezelf?

Slapen in een strandhuis
In slaap vallen met het geruis van de zee, heerlijk toch?
vanaf 486,-
totaalprijs voor 2 personen
ma 11 dec 2023 - vr 15 dec 2023
Glamping
Ultiem buitenleven in een luxe, compleet ingerichte tent
Cuber Veluwe
Luxe design cabins, midden op de Veluwe
Extra luxe genieten
Ontdek onze luxe resorts en je wilt nooit meer anders
BoerenBed
Ervaar het ultieme buitenleven
vanaf 465,-
totaalprijs voor 2 personen
vr 27 okt 2023 - ma 30 okt 2023

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.