TEST action promo

Terug

Buitengewone Uitpakkers januari

Het beste van Brabant

Met je gezin, vrienden of met de hele straat … Vakantiepark De Katjeskelder is gegarandeerd genieten voor jong en oud! De ruime ligging - midden in het bos - zorgt naar wens voor rust en ruimte, maar er is ook van alles te doen. Het animatieteam zorgt er tijdens je vakantie voor dat ook de kinderen volop genieten. Daarnaast kunnen ze natuurlijk ook naar het zwembad, de speeltuin of eindeloos verstoppertje spelen in het bos. Met een eetcafé en à-la-carterestaurant is de Bourgondische traditie van Brabant hier goed vertegenwoordigd. Shoppen in Oosterhout of Breda, varen in De Biesbosch of een dagje pretpark … in de directe omgeving van het park is er ook van alles te doen. Liefhebbers van wandelen of fietsen kunnen vanaf het park zo de Vrachelse Heide op om te genieten van de flora en fauna in dit natuurgebied.

De Katjeskelder 2 vakantieverblijven

K4V Comfort
  • 125 m2
  • Gratis
Vrijstaande bungalow met 2 slaapkamers, 2 badkamers, ligbad en haard
Bungalow
vanaf 169,-
vr 11 feb 2022 - ma 14 feb 2022

Sorry

We kunnen helaas maximaal 3 vakantieverblijven met elkaar vergelijken.

KBL Comfort
  • 98 m2
  • Gratis
Gerestylede, vrijstaande bungalow met 3 slaapkamers en 2 badkamers.
Bungalow
vanaf 169,-
ma 31 jan 2022 - vr 4 feb 2022

Sorry

We kunnen helaas maximaal 3 vakantieverblijven met elkaar vergelijken.

Tenzij anders vermeld, zijn de actievoorwaarden van toepassing op alle acties (aanbiedingen, last minutes en arrangementen) van Roompot.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.