Terug

Kamperen

Camper hotspot

De meeste zonuren van het land en maar liefst 490 kilometer kustlijn! Uniek in Nederland, maar in Zeeland vanzelfsprekend. Hoort bij het eilandleven … Je ontdekt het deze zomer op Camping de Vliedberg. Dé plek waar je thuiskomt na weer een heerlijk dagje Brouwersdam. Een echte camper hotspot, waar je front row geniet van het beste uitzicht op zee!

Vakantie om in te lijsten

De kids vermaken zich op de Vliedberg in de speeltuin of bij de animatie. Al is het strand natuurlijk altijd nummer 1. Met de fiets ben je er zo. En van luxe- tot familiestrand, van watersport- tot natuurstrand, Schouwen-Duiveland heeft het allemaal. En meer! Plan dus zeker ook een roadtrip over het eiland. De Zeelandbrug en Oosterscheldekering zijn onderweg niet te missen. Net als Nationaalpark De Oosterschelde. Om de hoek, dus wandelschoenen aan en lekker kilometers maken door de duinen. Zilte zeewind in de rug, zon op je gezicht en tussendoor een uitgebreide lunch bij het strandpaviljoen. Het wordt een vakantie om in te lijsten …

Leuk om te weten

Camping de Vliedberg heeft een gouden Green Key status!

Camping De Vliedberg 2 vakantieverblijven

Comfortplaats Royal
  • 120 m2
  • Gratis
Ruime kampeerplaats, 120 m2 voor caravans met voortent, vlak bij speeltuin
vanaf 156,- 50,-
ma 30 aug 2021 - vr 3 sep 2021

Sorry

We kunnen helaas maximaal 3 vakantieverblijven met elkaar vergelijken.

Camperplaats Standaard
  • 50 m2
  • Gratis
Overnachtingsplaats van 50 m2, voor campers tot 9 m zonder voortent
vanaf 128,- 50,-
ma 30 aug 2021 - vr 3 sep 2021

Sorry

We kunnen helaas maximaal 3 vakantieverblijven met elkaar vergelijken.

Tenzij anders vermeld, zijn de actievoorwaarden van toepassing op alle acties (aanbiedingen, last minutes en arrangementen) van Roompot.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.