Beach Resort Nieuwvliet-Bad

De stranden zijn breed en prachtig in het zuidelijkste deel van Zeeland. Het strand van Zeeuws-Vlaanderen is onlangs uitgeroepen tot schoonste strand van Nederland! Hier kom je heerlijk tot rust.

Het verhuren van een recreatieobject

Wanneer je in het bezit bent van een recreatieobject op Beach Resort Nieuwvliet-Bad, dan bestaat de mogelijkheid om een interessante opbrengst te genereren middels verhuur via Roompot. De mogelijkheden voor Beach Resort Nieuwvliet-Bad zijn uiteenlopend. Je vindt de verhuurmogelijkheden terug in onderstaand verhuurinformatiepakket.

Verhuur via Roompot biedt vele voordelen. De recreatieobjecten staan onder andere vermeld op onze website en in onze brochure. Daarnaast worden de recreatieobjecten aangeboden via verschillende andere kanalen zoals bijvoorbeeld reisbureaus en touroperators zowel nationaal als internationaal.

Hierboven tref je alle informatie aan m.b.t. de verschillende verhuurmogelijkheden. Bovendien hebben wij de meest gestelde vragen op een rij gezet. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen!

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.