Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Boek een vakantiehuis in Oostenrijk

Boek een vakantiehuis in Oostenrijk

Boek een vakantiehuis in Oostenrijk

In Oostenrijk een vakantiehuis boeken staat aan de top van uw to do lijstje wanneer u helemaal weg bent van mooie bergen en prachtige luchten. Een vakantiehuis in Oostenrijk biedt u volop mogelijkheden om te genieten van een schitterende natuur en dit zal een blijvende indruk bij u achter laten. Bij Roompot kunt u kiezen uit diverse vakantiehuizen in Oostenrijk. Het aanbod is ruim en veelzijdig, zodat er altijd een geschikte accommodatie tussen zit. Het is daarom zeker de moeite waard een kijkje te nemen in het aanbod van vakantiewoningen in Oostenrijk. Misschien is het leuk om een vakantiehuisje in Oostenrijk cadeau te doen aan uw partner? Uw partner zal verrast zijn en u zult samen een mooie tijd met elkaar beleven in het land van de hoge bergen en groene alpenweiden.

In Oostenrijk een vakantiehuis boeken

Wanneer u een vakantiehuis in Oostenrijk boekt bij Roompot, dan hoeft u niet bang te zijn dat u zich een moment zult vervelen. Tijdens uw verblijf op het vakantiepark zijn er namelijk voldoende activiteiten te ondernemen om er een gezellige vakantie van te maken. Zo kunt u met uw kinderen een bezoek brengen aan het zwembad, of met de allerkleinste kinderen ontspannen spelen in de zandbak. Want ook uw kinderen zullen zich uitstekend kunnen vermaken op het vakantiepark in Oostenrijk. Heeft u vragen tijdens uw verblijf? Dan kunt u het beste even langsgaan bij de receptie. U vindt deze eveneens op het bungalowpark. Natuurlijk kunt u ook een ontspannen wandeling maken met elkaar in de omgeving van het park en volop genieten van wat de natuur u te bieden heeft.

Bezienswaardigheden in Oostenrijk

Bezienswaardigheden in Oostenrijk

Heeft u een vakantiehuis in Oostenrijk geboekt? Dan is het zeker de moeite waard om de omgeving te gaan verkennen! Tijdens uw vakantie in Oostenrijk in een vakantiehuis blijven zitten is natuurlijk niet de bedoeling. Het land is te mooi om binnen te blijven hangen. Zo kunt u in Wenen een bezoek brengen aan Schloss Schönbrunn. Dit is heel lang het zomerverblijf van de Oostenrijkse keizer geweest en is een belangrijk cultureel monument in Oostenrijk. De stad Wenen zelf is ook de moeite waard om te ontdekken. Mozart en Beethoven hebben ervoor gezorgd dat deze stad wereldberoemd is geworden. Hun klassieke muziek wordt nog steeds over de gehele wereld gespeeld en bezongen. Natuurlijk mag een bezoek aan de Oostenrijkse Alpen niet ontbreken. Tijdens de winter kunt u er skiën en snowboarden en in de zomer is het uitstekend geschikt voor een mooie wandeling. Kies daarom in Oostenrijk voor de vakantiehuizen van Roompot en geniet met elkaar van al het moois tijdens de vakantie.

Onze suggesties

Natterer See

Natterer See

  • Gelegen aan een prachtig meer
  • Vlak bij Innsbruck

Sportcamp Woferlgut

Sportcamp Woferlgut

  • Tal van sportfaciliteiten
  • Prachtige, natuurlijke omgeving

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.