Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Boek een vakantie Salzburg

Boek een vakantie Salzburg

Boek een vakantie Salzburg

Een vakantie in Oostenrijk vieren kunt u op verschillende plaatsen doen. Een unieke vakantie-ervaring beleeft u echter door een vakantie te boeken bij Roompot. Salzburg is de vierde stad van Oostenrijk en er wonen ruim 150.000 mensen. Salzburg is vooral bekend geworden als geboortestad van de componist Mozart. Wanneer u een liefhebber bent van klassieke muziek, in het bijzonder van de componist Mozart, dan moet u zeker eens een vakantie Salzburg hebben doorgebracht. Salzburg wordt verder gekenmerkt door een grote hoeveelheid oude gebouwen die zeer de moeite waard zijn om te bezichtigen. Voor een culturele vakantie kunt u daarom prima terecht in Salzburg. U zult zich geen moment vervelen, want er is altijd wel iets moois te ontdekken. Het is absoluut de moeite waard om hier uw vakantie door te brengen. Kies daarom voor een vakantie in Salzburg van Roompot.

Een Salzburg vakantie van Roompot

Wanneer u een vakantie in Salzburg boekt bij Roompot, dan verblijft u in een mooie accommodatie op een bungalowpark. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een mooie stacaravan of luxe bungalowtent. Het vakantiepark is gelegen in een prachtig berglandschap en zo ontwaakt u elke morgen omringd door een schitterende omgeving. De natuurrijke omgeving zorgt ervoor dat u volledig tot rust kunt komen op het bungalowpark. Ook zijn er op het vakantiepark genoeg activiteiten te ondernemen voor u en uw kinderen. Wat dacht u van een bezoek aan het zwembad of de speeltuin? Uw kinderen zullen dolblij zijn wanneer u samen met hen actief bezig bent. Ook bestaat er de mogelijkheid voor kinderen om deel te nemen aan een recreatieprogramma. Zelf kunt u prima een potje tennis spelen op de tennisbaan.

Salzburg verkennen

Salzburg verkennen

Het is absoluut de moeite waard om tijdens uw vakantie in Salzburg de stad zelf ook te gaan verkennen. Het gehele centrum van Salzburg staat immers op de Werelderfgoedlijst van UNESCO! De binnenstad is rijk aan een grote schat van gebouwen in de stijl van de barok. Dit kunt u bijvoorbeeld terug vinden in de Dom van Salzburg. Het interieur van de Dom is indrukwekkend en de koepel is geheel in barokke stijl aangekleed. Natuurlijk moet u tijdens uw vakantie ook een bezoek hebben gebracht aan het geboortehuis van de componist Mozart in de belangrijke winkelstraat Gertreidegasse. Een andere unieke bezienswaardigheid zijn de twee paardenwasplaatsen die u kunt vinden in de stad. Vroeger werden hier de paarden van de aartsbisschop gewassen. Een Salzburg vakantie is daarmee absoluut de moeite waard, want er valt genoeg te ontdekken en te beleven.

Onze suggesties

Natterer See

Natterer See

  • Gelegen aan een prachtig meer
  • Vlak bij Innsbruck

Sportcamp Woferlgut

Sportcamp Woferlgut

  • Tal van sportfaciliteiten
  • Prachtige, natuurlijke omgeving

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.