Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Goedkoop naar Oostenrijk op vakantie

Goedkoop naar Oostenrijk op vakantie

Goedkoop naar Oostenrijk op vakantie

Heeft u al plannen om dit jaar ontspannen op vakantie te gaan? U kunt goedkoop naar Oostenrijk wanneer u kiest voor een vakantie van Roompot. Wij bieden namelijk diverse goedkope vakanties naar Oostenrijk aan. Tijdens deze vakantie kunt u optimaal genieten van alle mooie facetten van het land. Het is absoluut de moeite waard om met uw familie of vrienden een week of langer door te brengen in het land van de prachtige bergen en alpenweiden. Er zal geen moment zijn dat u zich verveelt, omdat er voldoende te ondernemen is. Een goedkope vakantie in Oostenrijk kunt u gemakkelijk online boeken. Laat u daarom inspireren door het veelzijdige aanbod van goedkope vakanties en kies voor een ontspannen en welverdiende vakantie in Oostenrijk.

Een goedkope vakantie in Oostenrijk

Goedkoop naar Oostenrijk op vakantie is absoluut de moeite waard wanneer u een liefhebber bent van bergen, sneeuw en nog veel meer andere facetten van de natuur. Tijdens uw vakantie verblijft u in een mooie accommodatie op een bungalowpark. De accommodaties zijn van uitstekende kwaliteit, en zijn ruim opgezet zodat u er met meerdere mensen kunt verblijven. Wanneer u vragen heeft over uw verblijf, dan kunt u altijd even langslopen bij de receptie op het bungalowpark. Ook het park zelf is voorzien van diverse faciliteiten die uw vakantie extra comfortabel maken. U moet zeker eens een hapje gaan eten bij het restaurant op de camping. En wat dacht u van een bezoek aan het zwembad? Uw kinderen zullen zich er dan ook uitstekend vermaken. Wie weet maken uw kinderen volop nieuwe vriendjes en vriendinnetjes tijdens uw verblijf op het vakantiepark.

De mooie plekjes van Oostenrijk ontdekken

De mooie plekjes van Oostenrijk ontdekken

Wanneer u een goedkope vakantie in Oostenrijk heeft geboekt bij Roompot, dan moet u er zeker op uit trekken om de mooie plekjes van Oostenrijk te bezichtigen. U kunt bijvoorbeeld beginnen met een stevige wandeling in de bergen. U kunt uitrusten in de groene alpenweiden die voorzien zijn van de meest prachtige bloemen. Maar ook op cultureel vlak valt er genoeg te ondernemen in Oostenrijk. In Wenen kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Karlskirche. Met een lift kunt u naar de 30 meter hoge koepel worden gebracht. Daar heeft u de kans om de mooie plafondschilderingen te bekijken. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan het Kunsthistorisch Museum Wenen. Hier vind u een collectie kunstwerken uit de 15e tot de 18e eeuw. Wilt u graag luxe winkelen? Dit kan prima in de Getreidegasse in Salzburg. In deze bijzondere straat is tevens de klassieke componist Mozart geboren. Zo ziet u maar, het is absoluut de moeite waard om goedkoop naar Oostenrijk op vakantie te gaan!

Onze suggesties

Natterer See

Natterer See

  • Gelegen aan een prachtig meer
  • Vlak bij Innsbruck

Sportcamp Woferlgut

Sportcamp Woferlgut

  • Tal van sportfaciliteiten
  • Prachtige, natuurlijke omgeving

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.