Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin

's-Gravenhage, Zuid-Holland, Nederland

  • Direct achter de duinen
  • Ideaal met jonge kinderen
  • Uitgestrekt fiets- en wandelgebied
  • Dicht bij Scheveningen en Den Haag
  • Gratis wifi

reviews

7.9

Vakantiepark Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 7,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3955 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 3955 reviews

7
Naam: Dennis De Looff
Datum: 19 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
8
Naam: C.J.A.M Jacobs van Caam
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi park, fijne ligging dicht bij zee. De schoonmaak in de accommodatie zou wat beter kunnen. Al met al hebben we het reuze naar onze zin gehad.
8
Naam: H.N. Kruis
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Aanbevelen
Mooie ligging van het park. Zo fijn om zo naar het strand te kunnen lopen. Het veld waar wij kampeerden was ook heerlijk rustig met voldoende ruimte. Het enige minpunt was de schoonmaak van het sanitairgebouw. Het leek erop dat er niet werd schoongemaakt!
8
Naam: Jose Marcicn
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
We hebben een prima verblijf gehad in park Kijkduin. Alleen vonden we het erg jammer dat het restaurant en terras al om 21.00 ging sluiten.
8
Naam: Fabrizia Trucas
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: M. Hendrickx
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heel fijn park prachtige ligging
7
Naam: Danielle Oudekerk
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ons strandhuisje was vies (is heel veel haar in putje van wasbak, toilet stonk). Duurde bijna drie dagen voordat het verzoek om een bezem werd ingewilligd. Het strand was vergeven van de hondepoep echt heel smerig. We wisten niet dat het een honden strand was en hadden dat ook niet verwacht omdat de huisjes huisdier vrij zijn. Het zou fijn zijn als daarover gecommuniceerd wordt want anders had ik dit niet voor zo veel geld geboekt. Het zwembad is heel donker, luidruchtig en er wordt te weinig toezicht gehouden. Gek dat je voor bepaalde faciliteiten zoals dingen in t zwembad en de trampolines buiten extra moet betalen.
7
Naam: E W Bakker
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Wij vinden de ligging van de kampeerplek goed, maar hebben enorm veel last van de dennenboom die veel hars doet druppelen op onze voortent en caravan. Wij hebben meermalen verzocht de boom te snoeien zodat er geen overlast meer is. Helaas worden we niet gehoord, het kan niemand van de camping eigenlijk wat schelen. Een ander min punt is de toestand van de sanitaire voorzieningen, vies en toiletten waar de drollen niet doorgetrokken worden, toiletpapier op de grond etc. Helaas, er valt nog veel te verbeteren.
9
Naam: Wendy Wulms
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We komen al een aantal jaren op Roompot Kijkduin en zijn nog steeds zeer tevreden. Net als de kinderen, die inmiddels 10 jaar en 5 jaar zijn. De ligging, dicht bij zee, en het diverse aanbod van het animatieteam is super. We komen zeker nog een keer terug!
8
Naam: Astrid Coremans
Datum: 14 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben super genoten van onze familievakantie. Onze bungalow was zeer dicht tegen de uitgang naar het strand gelegen zonder dat we een voorkeursligging hadden opgegeven. Heel veel dank hiervoor! Enkele minpuntjes waren: het feit dat er geen dop in de afwasbak voorhanden was en de miereninvasie de laatste avond en morgen van ons verblijf (in bungalow 165). Ze kwamen langs de voordeur binnen en baanden zich een spoor tot in de keuken. Niet zo aangenaam met twee peuters die graag op hun blote voeten liepen in de vernieuwde bungalow! Vorig jaar waren we te gast in Katjeskelder en onze kids waren zo opgetogen over Koos konijn, zodat we dit jaar terug een Roompotvakantie hadden gepland. Misschien een kleine compensatie naar onze volgende vakantie toe in Roompot? We zijn jullie niet lastig gevallen op de receptie voor deze kleine mankementen en hebben het zelf opgelost. Een weekend is te kort om je tijd te besteden aan die zaken. Groetjes Astrid Coremans
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.