Vakantiepark Kijkduin

's-Gravenhage, Zuid-Holland, Nederland

  • Kindvriendelijk
  • Buitenactiviteiten
  • Zee en strand

reviews

8.0

Vakantiepark Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9681 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 9681 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Dat im nog wel eens een keer terug kom
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Roompot Kijkduin is een heerlijke kindvriendelijke park. Echt ideaal dat er ook kindvriendelijke huisjes/chalets zijn, wij hebben heerlijk genoten in een kindvriendelijke chalet met onze kleine van 19 maanden. Echt erg fijn dat het centraal ligt, zodat je niet ver hoeft te lopen naar de animatie of naar het strand en de zee. Wij hebben echt heerlijk genoten van onze vakantie op jullie park. Ik zou dit park bij al onze kennissen aanraden.!
7
Naam: Jan Peters
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Honden zijn welkom. Maar is het nodig dat deze zeer veel lawaai produceren. Wij stonden zowel links rechts als ervoor bij mensen die honden hadden die direct aansloegen als er een andere hond voorbij kwam. Hier iets van gezegd maar de reactie was zeer negatief. Je gaat van hun schattige honden toch niets zeggen. Daarnaast liepen veel honden los. Tevens poepten en plasten de honden op de kampeerplaats. Er werd wel meestal opgeruimd maar er blijft altijd iets liggen. De volgende kampeerder zit dan met zijn spullen op de stront van een hond. On fris. Ik doe mijn best om te reageren. Echter heb ik al eens n.m.m. geschreven over de honden, maar ik heb nooit gemerkt dat men er iets mee gedaan heeft. Mocht het zo zijn dat U wat minder prettige opmerkingen niet op prijs stelt dan hoeft U mij niet meer om commentaar te vragen. Kunt U niet een deel van de camping bestemmen voor alleen honden bezitters. Het is voor beide, niet en wel honden bezitters, erg prettig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Goed weekend gehad en de kinderen hebben zicht erg vermaakt. Kleine puntjes; - Ik miste de kindermaaltijden bij het restaurant (iets als pannenkoek of kinderpasta) - Ik vond de prijs rijtijd verhouding van de rangers wat te (te lang en te duur), dus die hebben we gelaten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk ontspannen, lekker dichtbij het strand. Fijne achteraf accommodatie aan het einde vh park. Alle comfort maar toch lekker in een tent.
8
Naam: Marleen De De Vos
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima. Gezellig park. Goede safari tent en bij aankomst thuis een kaartje met beterschap en vouchers voor onze kleinzoon die een ongelukje had gehad. Heel attent!!
9
Naam: C Simons
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hadden een familieweekend. Drie accomodaties op het park en 1 kijkduinstrandhuisje. We zijn zeker van plan dit nog eens te doen! Wat een fantastisch vakantiepark op een perfecte locatie. De ontbijtservice is een aanrader! We zijn dik tevreden! De vriendelijkheid van het personeel is opvallend!
9
Naam: P.L. Groot
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Prettige camping. Geen strakke lijntjes gewoon lekker kamperen
8
Naam: Dick de Jonge
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We hadden helaas op de camping een plaats met veel te weinig zonlicht? . Alleen maar bomen om ons heen. Ook ontbrak het daar aan de nodige verlichting ,s avonds. In het donker je weg zoeken naar het toiletgebouw met kans op struikelen. Verder alleen maar lof vooral wat betreft klantvriendelijkheid medewerkers zowel receptie, supermarkt als restaurant
10
Naam: Annette Passmann
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We hebben een extra lang, leuk weekend gehad. We hebben genoten van Zon Zee Weer. Helemaal top
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
8
Naam: O. Tacx
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima kompleet verblijf.Met televisie aansluiting. Eigoen wateraansluiting. Eigen waterafvoer. Wel letten op vreemdelingen savonds in de achtergelegen bossages en struiken illegaal met tentje overnachten. Hint om ook buiten weekend, midweek, week ook een 2 weeks arrangement in de uitpakkers op te nemen, tegen ietswat lagere prijs dan 2 x 1 week.
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was echt top we hebben erg genoten zeker voor herhaling vatbaar. Volgend jaar zeker weer 👍👍👍
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
een zeven is voor mij een prima beoordeling
9
Naam: E. Jansen
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Reeds eerder in deze enquete aangegeven. Tot volgend jaar.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging en goed verzorgd park. Alleen de vloer was zwart en gaf af hebben direct zelf moeten dweilen. Goede bewegwijzering. Huisje zelf is praktisch alleen bedden erg kort. Ik ben 1.92 en slaap op mijn buik dan steken je voeten uit en dat slaapt niet fijn. Keuken is compleet met alle apparatuur en vaatwasser !
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Heerlijke plek aan het strand. Het park was schoon en bijzonder hondvriendelijk. Wij hebben een heerlijke week gehad
10
Naam: Frank Kattenpoel Oude Heerink
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park met alle voorzieningen aanwezig, zee op loopafstand. Zeker dat we nogmaals gebruik gaan maken van dit park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super gelegen bij strand, voorzieningen engrote stad. (Den Haag) met name het kleinere kampeerveld (ons nummer was 657) bood veel ruimte en voelde niet massaal. De grotere velden zijn in onze optiek te massaal.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging bij de duinen en strand.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
De ligging dicht bij strand en zee.
9
Naam: Demelza
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel erg netjes & huiselijk!
8
Naam: Jeep
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Ruimte
7
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, perfecte ligging. Goede uitvalsbasis voor leuke stranden en steden. Nadeel: WiFi zeer slecht, tv erg slecht. Restaurant echt te lang moeten wachten op t eten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het super fijn gehad!! Locatie was top! Mijn zoontje heeft zich goed vermaakt. De stacaravan was echt super netjes en schoon! We komen zeker weer terug!
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Nicolet Lefers
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat een kale muren! Met hout betimmerd, maar je ziet de spijker(gaatjes) nog zitten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het was top. alleen deed onze afzuiger het in de keuken niet.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.