Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

  • Chat

    Sorry, we zijn even offline.

    Start chat
  • WhatsApp

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw appjes.

    06 22 16 71 56
  • Facebook Messenger

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

    Facebook
  • Telefoon

    Vanaf 09:00 uur kunt u ons weer bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit Belgiƫ: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin

's-Gravenhage, Zuid-Holland, Nederland

  • Direct achter de duinen
  • Ideaal met jonge kinderen
  • Uitgestrekt fiets- en wandelgebied
  • Dicht bij Scheveningen en Den Haag
  • Gratis wifi

reviews

7.9

Vakantiepark Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 7,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 5957 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 5957 reviews

6
Naam: peter nieuwendijk
Datum: 7 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
smorgens om 7 uur werden we gewekt door het geluid van heipalen of ander gestamp nabij. daarna begon het geluid van het versnipperen van takken of bomen. wij komen voor onze rust! Jammer. Huisje verder oké.
8
Naam: Dorrith
Datum: 6 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De accommodatie was zeer geschikt voor mijn echtgenoot die een scootmobiel nodig heeft. Het ruime oppervlak. (We hadden veel geluk met het prachtige weer). Er was Wifi en ook de televisie was van goede kwaliteit. Genoeg stopcontacten. De aangepaste douche. Goede bedden. En veel licht. Een licht boven de badkamerspiegel zou fijn zijn. Om wat bescheiden make up aan te kunnen brengen en je haar te kappen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Was N heel fijn verblijf vond alleen jammer dat er geen verduistering gordijnen door t hele huisje waren. En dat ik mijn kortingscode voor boeking binnen Bep periode niet kreeg omdat ik die app per ong verwijderd had. Dacht dat jullie dat ook wel kunnen terug zien
10
Naam: Anoniem
Datum: 4 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
een heerlijk, lekker ontspannen weekend en alles binnen handbereik. Lekker gegeten, geslapen en direct aan het strand. Het was voor ons onbekend maar heel prettig vertoeven. Dankuwel !
9
Naam: Johan
Datum: 3 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prachtige ligging aan zee en comfortabel chalet !
6
Naam: Anoniem
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Receptie was slecht te bereiken, wij hadden namelijke kapote vaatwasser maar hadden na 4x bellen nog steeds niemand te pakken gekregen. Daarbij stond de gourmet niet klaar toen wij aankwamen en was dit uiteindelijk ook niet duidelijk voor het supermarktpersoneel. Die hebben ons overigens mega goed en vriendelijk geholpen. In het huisje ontbraken ook best veel service, zoals waterglazen.
9
Naam: Henkjan Oomen
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
6
Naam: Lenie Zuurmond
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Huisje te klein voor 6 personen. Koffers moesten in auto. Konden niet in slaapkamer. Was geen ruimte voor. Stofzuiger stond onder kapstok. Borstel stofzuiger vol met vuil en haren. Wasrek op slaapkamer. Pannen stonden vies in kastje. Afwerking huisje deed erg goedkoop aan. Geen opbergruimte in kamer om evt. Sleutels en dergelijke op te leggen. Denk dat wij het huisje schoner hebben achtergelaten dan toen we erin kwamen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima verblijf gehad
8
Naam: Didi Arons
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vrijdagmiddag wilden wij gaan zwemmen en toen bleek het zwembad gesloten! Zou wel op de site staan?! Nagekeken en dat was inderdaad zo. Enige tijd voor onze vakantie niet meer op jullie site gekeken. Wij zouden het op prijs gesteld hebben als daar een mailtje over verstuurd was. Nu zeer teleurgestelde kinderen.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.