Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 91.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin

's-Gravenhage, Zuid-Holland, Nederland

  • Direct achter de duinen
  • Ideaal met jonge kinderen
  • Uitgestrekt fiets- en wandelgebied
  • Dicht bij Scheveningen en Den Haag
  • Gratis WiFi
7.9

Vakantiepark Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 7,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3339 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 3339 reviews

6
Naam: Stephen Wincomb
Datum: 19 september 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Although end of season & recent rain the pitch was not clean and the grass was very poor on arrival. There were plenty of other vacant pitches, the staff at reception should be made aware of the condition so they could offer an alternative. I did not ask for a different pitch, my comments are just that - comments not a complaint - in the hope you could offer the best possible service for the future.
8
Naam: Mariýÿn ?perka
Datum: 15 september 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Conny Spiewak
Datum: 13 september 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
8
Naam: Nancy Seidenthal
Datum: 8 september 2017
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Peter Urban
Datum: 3 september 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: E. West
Datum: 3 september 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Despite the fact that we had booked a non-smoking bungalow, the previous occupiers had obviously been smoking both in the lounge and bedroom. We complained to reception twice, to customer services once, but other than a quick spray, the problem was not addressed. We had requested airfresheners, but they never materialized. Luckily the weather was good and we could open all the doors and windows, but it definitely put a damper on our stay.
9
Naam: Sudarshanie Gamaarachchi
Datum: 2 september 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Very happy,nice and quite lovely place thanks
9
Naam: Adrian Phillips
Datum: 1 september 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Great accommodation, great Park, great location. Already looking at dates for next year to return. Excellent cycle rides in all directions. Could do with more info left in the house and an oven manual would have been very useful. Reception were efficient but lacked warmth - a simple smile would have worked wonders
10
Naam: Francoise Spina
Datum: 29 augustus 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Erling Timmermann
Datum: 25 augustus 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Have earlier stayed in Kijkduinpark
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.