Nautisch Centrum Scheveningen

's-Gravenhage, Zuid-Holland, Nederland

  • Luxe appartementen
  • Strand en boulevard
  • Veel activiteiten

reviews

8.4

Vakantiepark Nautisch Centrum Scheveningen scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1035 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1035 reviews

9
Naam: Erna
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi verblijf op een mooie locatie, alles aanwezig en verdient een hoge waardering. Het zou een 10 kunnen worden indien het tuinmeubilair zou worden vervangen en indien een plattegrond van de parkeergarage, met de corresponderende nummers beschikbaar komt. De parkeervakken lijken willekeurig te zijn genummerd en de eerste keer jouw nummer zoeken is erg lastig.
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Weer genoten van het appartement!,
9
Naam: Mia Oesterholt
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima. Een goed en fijn verblijf gehad. Jammer dat er op de badkamer geen pedaalemmers waren. En dat de enige aanwezige bad/toilet pedaalemmer geen afvalzak bevatte.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon, ruim, gezellige sfeer. Goede inventaris. Afstandsbediening van tv en de kaptafelspiegel was stuk, maar wel bruikbaar. Bewegwijzering was niet duidelijk. Ingang en juiste complex was lastig te vinden, 30 min gezocht. Zeer tevreden verblijf gehad
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig verblijf, top locatie voor een geweldig week om Scheveningen te ontdekken. Paar kleine aandachtspuntjes; de afzuiging van de badkamer is nauwelijks tot niet merkbaar, ondanks dat we de ventilatie in de keuken op 3 hadden gedraaid. Daarnaast was de koelkast niet schoongemaakt bij aankomst. Verder zijn wij zeer tevreden en zullen dit zeker aanraden!
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het 2 persoons appartement op Nautisch centrum Scheveningen is erg groot en voorzien van alle gemakken. Het ligt dichtbij Den Haag en stranden van Scheveningen. De auto kan eronder in de (gratis) parkeergarage en de fietsen in de fietsenstalling. Aan de haven liggen veel gezellige eetgelegenheden en ook supermarkten liggen dichtbij. Echt een aanrader!
9
Naam: Alexandra Barkhuis
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Afwasmachine: rubbers zitten los, moet nagekeken worden (80 nautisch centrum). Afvoer wasbak badkamer moet nagekeken worden, loopt slecht door. Douchegordijn vervangen door deur? Bedden piepen/kraken. kledingkast ongeschikt voor hangkleding, te ondiep. Broodrooster toevoegen. Fantastisch uitzicht op de Haven van Scheveningen. Jammer van de bovenstaande punten 😟
10
Naam: Gert-Jan
Datum: 10 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie met mooi uitzicht
9
Naam: Rian M
Datum: 6 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat hebben We een heerlijke vakantie gehad. Mooi ruim appartement, compleet ingericht keuken, wasmachine zelfs aanwezig. Fantastisch uitzicht. Groot appartement met privé parkeerplaats onder t appartement, alles was schoon .we waren DIK TEVREDEN
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Teresia
Datum: 6 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat een top locatie! 10min vanaf t strand met uitzicht op de haven. Een echte aanrader!
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk ruim appartement.
10
Naam: Klaas Jan Dijkman
Datum: 4 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik heb een heerlijk en relaxed verblijf gehad in een mooie omgeving. Ik heb erg genoten en ben lekker tot rust gekomen.
9
Naam: Peter Martens
Datum: 3 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruime, mooie accommodatie en goed gelegen,
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was zeer fijn. Zeker voor herhaling vatbaar
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima appartement en locatie. Zaterdag nacht erg veel lawaai van andere gasten.
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een super appartementencomplex op een mooie plek. Er is genoeg parkeergelegenheid en er is personeel als je aankomt. Het enige nadeel is het meubilair in de woonkamer. De banken en stoelen zijn niet ideaal om op te zitten. Daarnaast doen de pasjes het na 10:00 u ‘s ochtends op de dag van uitchecken niet meer waardoor je niet genoeg tijd hebt om je auto in te pakken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het appartement was groter dan verwacht en zelfs ruimer dan nodig zou zijn. Ook was het uitzicht op zee en de haven echt prachtig. Top vakantie gehad!
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Denny Jansen
Datum: 16 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In 1 woord super.
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een heerlijke week. Het appartement was zeer ruim en alles wat je nodig had dat was er! Daarnaast was de locatie ook heel erg mooi!
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig, gezellig.
8
Naam: Peter
Datum: 13 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Volgende keer graag gelijk actie ondernemen na melden gebreken in appartement. En ook handig dat schoonmakers op de hoogte zijn als iemand met early check in geboekt heeft. We konden nu pas om half 2 in ons appartement omdat deze nog niet klaar was om 12 uur. Ben ik niet gewend bij Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk, ruim verblijf op een ideale locatie!
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
6
Naam: Mariette Sietsma
Datum: 7 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik betaal graag wat meer om in een luxueuze omgeving te zijn tijdens mijn vakantie in Nederland. Vorig jaar zaten we in een identiek appartement van BizStay. De inrichting van het interieur daar was 10 keer mooier dan in de Roompot. De woonkamer van ons appartement van de Roompot viel me erg tegen. De verlichting was slecht zodat ik nauwelijks een boek kon lezen of handwerken s avonds. Toen ik erover klaagde, was het antwoord dat daar niks aan gedaan kon worden. De meubels verwacht je in een goedkoop vakantiepark maar niet in een mooi appartement in het Nautisch Centrum Scheveningen. De keuken was slecht voorzien van spullen: geen soeplepel en blikopener (die wèl werden gebracht nadat ik er om had gevraagd) en ik miste ook een staafmixer bijvoorbeeld. Volgend jaar weer naar BizStay!
Bedankt voor uw review! Wat ontzettend jammer dat de accommodatie zo is tegengevallen. Onze excuses hiervoor! Wij hebben uw feedback doorgegeven aan het parkmanagement en nemen deze ook graag mee in onze opkomende restyles. Het is daarom ook fijn dat u uw ervaring met ons wilde delen. Graag zouden wij u laten zien dat het ook anders kan en we hopen dan ook u nog eens op een van onze parken te mogen verwelkomen.
Reactie van Roompot
10
Naam: Eddy Droste
Datum: 6 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vooraf gestuurde instructies over hoe en waar men de parkeer garage mag inrijden mag duidelijker. Helaas was op de dag van check out de kaartjes al voor 10:00 (9:45) gedeactiveerd. Gelukkig heeft een van de interieur verzorgers ons geholpen terug het appartement te bereiken om de resterende spullen op te halen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Appartement en locatie goed, de extras die wij hadden besteld niet conform betaling en erg summier en teleurstellend.
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.