LARGO Beach Villa's Hoek van Holland

Hoek Van Holland, Zuid-Holland, Nederland

  • Geschakelde Beach Houses
  • Slapen op het strand
  • Sportief én relaxed

Adres

LARGO Beach Villa's Hoek van Holland

Zeekant 125
3151 HW Hoek Van Holland
Zuid-Holland
Nederland
+31 (0)88 160 6100

Reisinfo

Receptie

De receptie is op maandag tot 18.00 uur open. De bagageservice bieden wij aan tot 17.45 uur. Op vrijdag is de receptie tot 20.00 uur open, de bagageservice is dan tot 19.45 uur mogelijk.

Aankomst

Op de dag van aankomst ben je vanaf 15.00 uur welkom in je Beach Villa. Verwacht je na sluitingstijd van de receptie aan te komen? Bel ons dan even. Het telefoonnummer is + 31 (0) 88 - 160 61 00.

Tip: gebruik als navigatieadres 'Rivierkant', zonder huisnummer. Blijf die weg volgen tot je bij receptie bent.

Bagageservice

We helpen je graag met koffers en andere bagage. Wil je gebruikmaken van deze service? Geef dit aan bij het inchecken. Dan zorgen wij dat de bagage (maximaal 2 koffers/tassen per persoon) naar je villa wordt gebracht. Ook op je vertrekdag kun je gebruik maken van deze service. Geef dit dan 1 dag van te voren aan bij de receptie.

Parkeren

Op de dag van aankomst kun je tijdelijk parkeren op de parkeerplaats achter onze receptie. Deze parkeerplaats is alleen voor het inchecken en in- en uitladen van de bagage. Daarna kan de auto geparkeerd worden op onze eigen afgezette parkeerplaats. Tijdens het inchecken vertellen we je daar meer over.

Vertrek

Zorg ervoor dat de Beach Villa op de dag van vertrek om 10.00 uur leeg is. Zo is er genoeg tijd om het voor de volgende gasten in orde te maken.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.