Cape Helius

Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland

  • Jachthaven
  • Zee en strand
  • Watersporten

reviews

8.3

Vakantiepark Cape Helius scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3236 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 3236 reviews

10
Naam: Lucas De Jonghe
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Alles was voor ons super ! We kijken al vooruit voor volgende boeking 12 en 30 augustus !
8
Naam: Regine Van Loon
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Chantal Schabbing
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
Erg genoten op dit mooie park, top parkeergelegenheid, elke ochtend heerlijk gegeten bij het ontbijtbuffet, sociaal en vriendelijk personeel, leuke omgeving!
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Hotelkamer is hard toe aan renovatie. Oogt nu echt armoedig. Kalender inrichting, er kan nergens een raam open, plastic douchegordijn in het bad kunnen sinds de jaren 70 echt niet meer. Doucheslang zat ook nog los.
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2021
  • Algehele verblijf
mooi hotel we komen hier nog wel eens terug kaart voor diner mag wel wat uitgebreider ontbijt was perfect
8
Naam: Elise Derogee
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
Er was Donderdagnacht tot erg laat geluidsoverlast van het terras van het hotel zelf. Echt tot ruim 2:00. Dat is vrij heftig als je 3 kleine kinderen bij je hebt. Verder als iemand op het balkon naast je zat kon hij zo naar binnen kijken bij je. Er zit geen scherm of iets dergelijks tussen. De bedden zijn wel matig.
7
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
We hebben hier ontbeten en een keer savonds gegeten. Het ontbijt gaat nog wel omdat veel is ingekocht, het avondeten is onder de maat. Wat in de keuken is bereid is onder de maat en is niet nodig. En dat is erg jammer voor de totaalbeleving van dit leuke hotel. Ik vind dat de staf kritischer op de kwaliteit van het eten moet zijn.
10
Naam: Helma van Dorst
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik zou graag een keertje terug komen en dan met familie of vrienden op dit park met bijzondere uitstaling! Het appartement Kapitein is ruim van opzet en heeft een geweldig uitzicht met een enorm terras, alles wat mijn hartje begeert. Prijs/kwaliteit was prima. Een echte aanrader, temidden van de natuur en op loopafstand van het mooie Hellevoetsluis. Idyllisch met een strandje , hip terras en een vuurtoren waardoor je al meteen een vakantiegevoel hebt. Tot gauw en hartelijke groet uit Brabant, Helma van Dorst
8
Naam: Saskia
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fijn en rustig park met mooie huisjes en prachtige omgeving van de zee en de haven. Ook fijn dat ieder zijn eigen parkeerplek had! Ik zou zeker terugkomen. Alleen het restaurant kan wat minder duur...
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: R. ten Westenend
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
Erg vriendelijk personeel. Het pasjes systeem voor de deuren is matig, doet het vaak niet. Bovendien vallen de deuren te hard dicht, waardoor er veel onnodig kabaal is. Verder prima, ik was tevreden. Ik ben niet voor niets, tweemaal, zowel in mei als juli, naar Hellevoetsluis geweest. Werd de 2e keer zelfs herkend en dat zegt wat. Het personeel ziet je. In één woord, erg gastvrij hotel, sjappoo.
8
Naam: Asja Saparova
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
wij zijn hier voor de 2 de keer geweest. ligging is heel goed ook de prijs, kamer is mooi groot en echt ruime balcon. kamer zelf is beetje gedateerd , de behang is oud, je ziet dat het was echt lang niet onderhouden, plafon is ook wat stoffig . maar de grootte van de kamer vonden wij toch belangrijker. ook wat extra dingen op de kamer zouden leuk zijn, als koffie apparaat .
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
We hadden een mooie kamer, alleen het raam zat met ducktape vastgeplakt. Tip is misschien een overdekte bewaakte fietsenstalling, de optie was om de fietsen mee te nemen naar de kamer maar dat komt het comfort en de vloerbedekking niet te goede. En een haakje op de balkondeur zodat hij niet elke keer dichtklapt en de buren zich een hoedje schrikken. Wat we echt misten op de kamer was een koelkastje, hoeft niet groot te zijn maar wij hebben hem gemist.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
Wij verbleven twee nachten in dit gezellige sfeervolle hotel met fantastische ligging en vriendelijk en behulpzaam personeel! Hopen zeker nog een keer terug te komen, dit was onze tweede keer.
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
We zijn voor de tweede keer geweest alles is leuk vriendelijke personeel , gaf ook advies en uitleg wat we konden doen met de kids . Jammer dat balkon vol zat met spinnenweb Enige min punt
10
Naam: Jitka Van Bruchem
Datum: 29 juli 2021
  • Algehele verblijf
Ik verbleef vanwege behandelingen in het hotel wat ik van tevoren had aangegeven en de medewerkers waren heel vriendelijk en hielpen waar mogelijk. Ik ben wel wat gewend maar de service, het gastvrije gevoel en de vriendelijk- en de deskundigheid vd medewerkers is uitmuntend
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 juli 2021
  • Algehele verblijf
Wij verbleven maar 1 nachtje. Alles was top
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
Bedden waren te klein en we missen de airco
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Hans Tigchelaar
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
Prima hotel, goede faciliteiten en zeer vriendelijk behulpzaam personeel
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Ellen Blankestein
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
Pluspunten waren de ligging en uitstraling van het hotel,de vriendelijkheid van het personeel en de parkeergelegenheid. Verbeterpunten: Het was fijn geweest als bij het diner, waar we Fischer and chips aten, ook een salade of iets anders van groenten geserveerd was. De hotelkamer was erg groot, maar miste sfeer. Heel fijn zou een kleine koelkast op de kamer zijn.
10
Naam: Lenie Koetze
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
Volgens mij is er niets wat verbeterd kan worden,kamer top,eten top gratis parkeren!Dat is een unicum.
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
Gewoon een hel leuke tijd gehad
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.