Bel ons op 088 - 0444999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Cape Helius

Cape Helius

Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland

  • Maritieme uitstraling
  • Vakantiedialysecentrum
  • Jachthaven met promenade
  • Strand en jachthaven aan het Haringvliet
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Cape Helius scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1930 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 1930 reviews

9
Naam:
Datum: 17 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima plek. Prachtige ligging. Soms lawaaierig maar meestal ontspannende omgeving. Vriendelijk personeel. Deugddoend.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prachtige ligging, direct ultiem vakantie gevoel, mooie huizen en heel goed schoongemaakt
7
Naam: Vanhoudt Nancy
Datum: 16 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Bedden veel te hard en wegens buiten geen warm weer kamers ontzettend warm
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima huisje. Heerlijk tot rust gekomen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Jacq
Datum: 15 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Leuk park met prettige uitstraling. We waren blij een gerestylede accommodatie gekozen te hebben. Lekker ruim huis met een grote tuin. Helaas was het huisje niet zo schoon als we het graag gezien hadden.
10
Naam: Tamara Miesen
Datum: 15 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Top verblijf op top lokatie
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was een mooi ruim huis. Er waren echter een paar dingen niet helemaal in orde. Wij hebben dit doorgeven en als excuus kregen wij hiervoor een fles wijn en een bakje nootjes. Heel attent. Wij vonden de omgeving erg leuk en wellicht komen we volgend jaar weer terug
8
Naam: Antoinette De Hoog
Datum: 14 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
6
Naam: Karin Van Rooij
Datum: 14 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Slechte bedden
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.