Cape Helius

Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland

  • Jachthaven
  • Zee en strand
  • Watersporten

reviews

8.3

Vakantiepark Cape Helius scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 4099 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 4099 reviews

8
Naam: Johan Reijnders
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Keurig en prijs waard
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Prima locatie en hartelijke ontvangst.
8
Naam: Mia Wentzel
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
goede sfeer en locatie, er word wel hard met de auto gereden op het park. hadden huisje 201, mooie locatie, de planken van de vlonder buiten bij de huiskamer waren helaas gevaarlijk verrot.
9
Naam: Jaap van Egmond
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten van het verblijf en hopen nog eens terug te komen .
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Mooi hotel met een perfecte ligging en vriendelijk personeel 👍👍
9
Naam: Ton Peeters
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ideale plek voor een midweekje er tussenuit! Rustig park! Centrale ligging van hieruit diverse fietstochten gemaakt.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
X
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
volledig volgens verwachting
10
Naam: Pedro Blommers
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Alleen maar vriendelijkheid en spontaniteit. We wilden zelfs bijboeken, zo tevreden. We willen weer terug.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een paar fijne dagen gehad, al was het weer slecht. Jammer dat het tochtte door de balkondeur. Wat mij betreft mag de muziek in het restaurant uit, vonden wij erg storend, alhoewel de serveerster er wel erg vrolijk van werd. Serveerster in restaurant was super enthousiast, leuk.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park. Groot appartement. Mooie ligging en netjes onderhouden.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super tof park. Mooie huisjes erg ruim. Super sardig personeel vriendelijk geholpen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Petra Hendriks
Datum: 18 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Leuke en vriendelijke ontvangst van een jongeman die ons alles goed vertelde alsook vroeg of alles duidelijk was en nog vragen hadden. Iedereen in het hotel was vriendelijk en behulpzaam. Doe zo verder!!!
8
Naam: Harry Reveraert
Datum: 18 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Alles was prima alleen het avondeten vond ik ondermaats.
8
Naam: Andrea Klein Mentink
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben met een groep van 8 personen één nachtje in twee 4-persoonskamers overnacht. Het verblijf is zeer goed bevallen. De service is goed, top locatie, sfeervol hotel, nette kamer en bovenal een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij komen zeker nog een keer terug.
8
Naam: Etienne Van Wassenhove
Datum: 14 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn tevreden van ons verlof,spijtig dat het spek ontbrak bij het ontbijt
8
Naam: Henny den Hartog
Datum: 13 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Prijs en kwaliteit.
6
Naam: Mariska Flipse
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn groot huis met veel ruimte. Slecht onderhouden tuin, de haag hangt over het looppad. Wc vloeren stinken naar urine, vloer in woonkamer is te vies om op te spelen. Mooie buitenkant van het huis, binnen oogt het saai. Weinig speel plekken voor kinderen. Lekkere friet en vriendelijke service. We hebben veel betaald, de prijs kwaliteit verhouding vind ik niet kloppend
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Goed om te lezen dat de grootte én de buitenkant van de gehuurde vakantiewoning naar wens waren. Wat jammer dat de tuin niet goed onderhouden was én de woning niet geheel schoon was. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Graag bieden we onze excuses aan. Wij zullen uw opmerkingen zeker kenbaar maken bij het parkmanagement van Cape Helius, zodat daar aandacht aan besteed kan worden en de mogelijkheden tot verbetering bekeken kunnen worden. Goed om te lezen dat de friet u heeft gesmaakt en u tevreden bent over de service van het personeel. Wij hopen u in ieder geval nogmaals te mogen begroeten op één van onze Roompot parken! Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Dirk Golverdingen
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Gastvrijheid
prima verblijf vriendelijjk personeel komen gauw weer terug
8
Naam: Frans Rondel
Datum: 11 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
We waren slechts 1 nacht te gast en hebben de indruk dat er alles aan gedaan wordt om het de gasten naar de zin te maken.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Mooie omgeving,rustig het was fantastisch
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Fam van Dongen
Datum: 9 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een fantastische week gehad bij jullie. Wat een ontzettend mooi park en dat uitzicht op de haven super. Vind alleen dat de groenvoorziening wel wat beter had gekund overal staat onkruid zelfs in de berging kwam het onder de deur door. De service als er wat kapot was of niet werkte werd ook gelijk opgelost! Wij komen hier zeker nog is terug alleen al voor het uitzicht op de haven al. En de prachtige omgeving.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park, gastvrij ontvangen. Alleen aankomst en vertrek tijden zouden jullie moeten veruimen. Bijvoorbeeld. 15.00 aankomst, en 11.00 vertek. Succes met alles. Vr gr.
5
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Woning was duidelijk gedateerd, vorig jaar in een andere woning verbleven, daarvan was de status een stuk beter. Zo iets simpels als smerige rolgordijnen lijkt me goed op te lossen. Restaurant was ook niet zo best, maar drie gerechten waarvan geen enkele vergetarisch beschikbaar.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.