Cape Helius

Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland

  • Jachthaven
  • Zee en strand
  • Watersporten

reviews

8.3

Vakantiepark Cape Helius scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 4019 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 4019 reviews

7
Naam: J.F.H Machiels
Datum: 18 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Wij kwamen vrijdag de 12e aan tussen 16 en 17 uur. 2 uur na de check in tijd. Bij aankomst bij de kamer stond daar een geschrokken schoonmaakster want onze kamer zou die dag niet bezet zijn....kamer 1.14 zij ging vervolgens de kamer schoonmaken en wij konden er dus niet in... We zijn maar iets gaan drinken (mijns inziens had het hotel dit ons moeten aanbieden, maar goed) De kamer was schoon, het balkon hing vol spinnenwebben. Zaterdagmiddag hadden we nog geen schoonmaakster gezien dus ging ik op onderzoek uit. Wat bleek? Kamer 1.14 stond niet op de lijst. Ik heb toen onze handdoeken maar gebracht en geruild tegen schone maar wel gezegd dat ze dit moest doorgeven zodat er zondag wel zou worden schoongemaakt. Zondagmiddag kwamen wij terug van de lunch en U raad het misschien al.....weer niet schoongemaakt. Ik heb toen maar weer iemand van de schoonmaak gezocht en het met alleen handdoeken gedaan..... Maandag zijn wij de hele dag weggeweest en ik dacht, nu zal er we gepoetst zijn..... Helemaal niets, we hadden gelukkig nog een paar schone handdoeken en het afval heb ik voor de tweede keer maar zelf weggegooid....ik ben toen naar het servicepunt gegaan maar schoonmakers waren er toen niet meer....uiteindelijk is er dinsdag en woensdag wel schoongemaakt alhoewel geen nieuwe plastic beker in de badkamer en geen schone mok in de kamer.... Kortom van de 6 dagen van ons verblijf is onze kamer 4 dagen niet schoongemaakt en vooraf ff vlug hap snap zonder het balkon..... Ik vind dat voor 140 euro per nacht nogal matig en dan druk ik me voorzichtig uit
7
Naam: Jacqueline van den Bussche
Datum: 18 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een paar heerlijke dagen gehad
8
Naam: Paul Van den Broecke
Datum: 17 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben enkel overnacht. We vinden het een prachtige locatie en hopen zeker terug te komen en dan een appartement re huren
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Gastvrijheid
Een prachtig park op een geweldige plek met prima voorzieningen en hele vriendelijke medewerkers.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf, prima hotel. Wel graag aandacht voor schoonmaak balkon, onderhoud balkon. En mss ventilator of airco op de kamer voor frisse lucht. Of mss hadden we pech met weinig wind en veel muggen.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
gastvrij en rustig park met een leuke sfeer
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf gehad. Wel een van de mindere parken van Roompot wat betreft de faciliteiten. Jammer dat de kamers niet voorzien zijn van airco.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Gastvrijheid
Allen ontbijt was elke dag het zelfde Geen tomaat komkommer, sla etc... bin de ontbijt
10
Naam: Sietske Smit
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Het was een goed verblijf. Mooie ruime kamer. Wat ons vooral opviel was de vriendelijkheid van het personeel!!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Gezellige sfeer Mooi uitzicht Goed uitgebreid ontbijt Vriendelijk personeel! We komen zeker nog een keer terug om deze mooie omgeving per fiets te verkennen!
3
Naam: Claudia Hensen
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Jammer van de kamer! Dames van de receptie heeft t op proberen te lossen.. maar helaas met de hitte niet met de raam open kunnen slapen vanwege de vele spinnen en webben. Geld echt niet waard
8
Naam: Kim Driessen
Datum: 14 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Gastvrijheid
We zijn er nu voor de 3e keer geweest, leuk hotel met super fijne ligging, ruime kamers, leuke sfeer, komen hier graag alleen mocht deze keer de hygiëne wel beter, veel spinnen/ webben ook bij het balkon/ weinig gedaan tijdens schoonmaak. Wc in hal was vies. Redelijk lange wachttijd bij het ontbijt, vaker dingen op. Vond het best een prijzig weekend, prijs/kwaliteit verhouding. Zou meer speelgelegenheid voor kinderen mogen zijn. Maar met een leuke aanbieding komen we zeker terug
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
We hadden het super naar ons zin door het fenomenale uitzicht en het heerlijke restaurant.
7
Naam: Marco
Datum: 14 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Gastvrijheid
Verranda/balkon was erg dicht op de buren
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijk personeel, ruime kamer en goed ontbijt ( kom hier al vele jaren )
10
Naam: W.L.H.J. Cornelissen
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantiesfeer met mooie uitstraling
9
Naam: Angelique Loos
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Hele verrassende leuke strandsfeer
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Stefanie van Grootel
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gelukkig hadden we uitstekend goed weer en zijn we met kinderen naar Rockanje Strand geweest. Op het park bar weinig als geen vermaak of speelvoorzieningen. Was veel leuker geweest als er meedere bowlingbanen, dart borden, biljarttafels en bv een game-hal voor de kinderen was geweest. Nu zou ik niet kiezen om weer terug te komen, heb het wel gezien in één keer. Verder was het huisje heel goed bevallen en goed werk gedaan door de schoonmaak!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Super leuk. Enige min punt geen airco
7
Naam: Richard Veenhouwer
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
De schoonmaak van de kamers kan beter. Vaker spinnen webben verwijderen zowel binnen als op terras. Meer parkeergelegenheid.
9
Naam: Gerda Jansen Holleboom
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Aangenaam app.schoon en lekker koel binnen en het uitzicht dat wij hadden was mooi. Op de Haringvliet en de haven.
9
Naam: Lauren Charmant
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Top verblijf!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje moet nodig onderhouden worden. Vooral buitenkant en tuin. Binnen is het nog netjes. Mooi park op een mooie locatie. We hebben het fijn gehad bij jullie 😊
9
Naam: Angelique Stuut
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huis was fijn groot. Park was niet groot maar mooi. Winkeltje heel weinig keuze, je moest om 8.00 uur aan de deur staan anders geen broodjes. Bestelling via app werkte niet. Heel jammer dat er mensen in ons gedeelte om 5.00 uur gingen, waarschijnlijk om te gaan werken. Je wordt er wel wakker van, zeker omdat de ramen open stonden ivm warm weer.
7
Naam: Dewi Sonneveld
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Gastvrijheid
Wel fijn als je savonds rond een uur of 22:00 nog een lekker borreplankje kan bestellen/halen. Vanaf 21:00 kan je alleen nog maar wat drinken. Zou zeker ook gaan investeren in airco’s want het is met temperaturen van 30 graden ook binnen warm zowel restaurant als kamers. Een kleine koelkast op de kamer zou ook ideaal zijn.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
We hebben paar heerlijke dagen gehad en erg genoten we zouden hier volgend jaar zo weer terug komen!!!
9
Naam: Jbm van den Goorbergh
Datum: 11 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Ons verblijf in het hotel Cape Helius was een feestje. Ruime kamer met balkon en uitzicht op het water. Leuke uitvalsbasis om de omgeving te verkennen, na een uitgebreid ontbijt en daarna te genieten van de zon op het strandje voor de deur.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie, wat gedateerd hotel. Buitenkant, vooral bij ramen, veel spinnenweb te zien, geen mooi gezicht. Verder goede service en vriendelijk en behulpzaam personeel.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.