Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Water Village

Water Village

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Eco-vriendelijk park
  • Aan de Oosterschelde
  • Zee en strand

reviews

8.6

Vakantiepark Water Village scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 402 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 402 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De huisjes zijn nieuw en zien er prima uit. Wel veel stof onder de bedden en met het warme weer wordt de temperatuur in het huisje al snel 30 graden. Een koeling zou welkom zijn evenals horren aan de buitenzijde van de ramen.De ligging is geweldig en lekker rustig. De pincode bij de voordeur geeft soms wat problemen, wat meer persoonlijke benadering zou wel prettig zijn.
8
Naam: Filip Verboven
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke vakantie gehad, echter 3 verbeterpunten - bij normale zomerse buitentemperaturen liep de temperatuur in het huisje s nachts heel snel op, * warmteafgift boiler ? ergens een soort verwarming ? * geen vliegenramen om snachts te luchten aanwezig (terwijl dit op een aantal plaatsen eigenlijk makkellijk te verwezenlijken is - heel beperkte inventaris * slechts enkele glazen, borden, en bestek : verplichte tot recyclage van reeds gebruikt of continue wassen.
9
Naam: Susy
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Enorm genoten. Het verblijf zal nog aangenamer zijn als we niet na ieder maaltijd de vaatwasser hoeven aan te zetten omdat er zo weinig borden, glazen en bestek
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Water Village voldoet aan alle verwachtingen. Echter het beach resort waar alle faciliteiten zijn is wel serieus verouderd!
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Bestek in water village is te karig, na elke maaltijd is bestek op, dan met gemak van tegenwoordig, vaatwasser aan, maar of dat nu zo de bedoeling is... Strand loper 53 gevraagd om missende strip onder badkamer deur tegen water, 2 keer langs receptie... geen enkele aktie. Conclusie: wij 2 weken lang na elke douche beurt de trekker erbij pakken... zonde had niet zo gemoeten! En, bij aankomst, huisje niet klaar. Tegen 16 uur erin. Vind geen ramp, maar op een gegeven moment is het mooi geweest. Als je weet dat vanaf 10 uur in de ochtend het huisje al leeg was. Conclusie is dat huisje te snel werd schoongemaakt, lieve dames, maar niet goed genoeg.
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
vakantie gevoel .....rust.....luxe......dus genieten vanaf het eerste moment. Geen melding maken bij receptie,geen lange rijen......helemaal top.
9
Naam: Sally
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super vakantie!
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er ligt geen informatie map in de woning missteek handig betreft de apparatuur en wat te doen op het park en omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schitterende ligging, mooie huisjes!
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Aqua Village is een toppark met mooie huisjes en een prachtige omgeving. Heel centraal gelegen van alle faciliteiten. Schoonmaak had echt beter gekund. In beddengoed zaten schimmelvlekjes.
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zoals eerder gemeld veiligheid van de weg tussen koos konijn/zwembad naar water villa’s is niet veilig voor jonge kinderen. Op de animatie flyers ook melden waar de locatie plaats vindt. Xxl springkussen was op beach resort, maar dat was achter het eet terras. Beach resort klinkt als deel aan het strandje. Verkeerd begrepen ?. Voor de rest zijn de water villa’s aan te raden voor iedereen! Ideaal met deurcode en super luxe met wasmachine. Erg fijne week gehad!
5
Naam: EJ
Datum: 28 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
- Keukenkasten waren enorm vuil, bestek idem!! - HONDENHAREN op de kussen en buitenkussens, deze hebben we niet kunnen gebruiken!! Voor onze allergische dochter was dit EEN RAMP!! Ik had nochtans gemaild ivm een huisdierenvrij verblijf! - vuil in de hoeken, geen frisse indruk! - vuile handen op keukenkasten, DUIDELIJK NIET GEKUIST NAAR CORONA-NORMEN!!! Zelf gekuist met detol! - vieze ramen vol afdrukken. = voor 2300 euro echt ERBARMELIJKE HYGIëne!! - 1 bed was helemaal niet opgemaakt, tevens GEEN blauwe zak aanwezig voor het gebruikte linnengoed. - geen verwelkomingsboekje met parkinfo. - zwemparadijs = enorm verouderd, zand in het water, schimmel aan de kant. -VERTREKKERSONTBIJT: charcuterie lag reeds op tafel!!! Te zweten, echt vies!!! Dit wordt gepromoot maar mijn gemaakte reservatie via de site stond niet geregistreerd! Wat n flop!! ZEER TELEURGESTELD IN DE HYGIËNE IN DEZE CORONATIJD!!!
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Water Village niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen over de schoonmaak van de gehuurde accommodatie, de welkomstinformatie, het zwemparadijs en het vertrekkersontbijt aan de slag, zodat vervelende situaties voorkomen kunnen worden. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot Vakanties
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat de bungalow niet echt schoon was! Vooral het toilet en de keuken werden niet schoongemaakt!
6
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De schoonmaak van het huisje was slecht, zand op de vloer, haren in badkamer, vies eetgerei. In tijden van Corona een slechte zaak!
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Water Village niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen omtrent de schoonmaak aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot Vakanties
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Als je betaald voor schoonmaken dan moet je ook schoonmaken en dat kan niet in 10 min
8
Naam: marian danen
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Water Village is een prachtig park met zeer comfortabele bungalows op een prima plek. Het ophalen van afval, en het tijdstip van buitenonderhoud zijn zeker voor verbetering vatbaar, evenals de schoonmaak. De beachclub en het strand passen niet bij de sfeer van Water Village
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk huis in een schitterende omgeving.
7
Naam:
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Hans Bakker
Datum: 22 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Water Village zelf was uitstekend. Fijne nieuwe huisjes waar we erg van genoten hebben. De prijs was weliswaar hoog, maar het was een fijne plek. De overkant van de weg, het gewone Beach Resort dus, vond ik heel matig. Bij de receptie werd ons verteld dat we de vooraf bestelde fietsen niet meer konden krijgen om 17:05, terwijl de fietsverhuur op wisseldagen tot 19:00 geopend is. Er werd niet meegedacht, niets. Waardeloos. Al eerder gemeld: wie zet er in corona-tijd nu een ijstent bij de uitgang van het strand, zodat je daar opstoppingen krijgt? Terras bij Bestevaer: mensen zitten rug aan rug. De luidruchtige muziek bij aankomst op het park, waarom??? Ik zou iemand in dienst nemen die verstand heeft van logistiek en UX (user experience): hoe help je je gasten op een prettige manier je park door. Dat zo zoveel helpen...
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje was niet gepoetst bij aankomst
9
Naam: Kris Haemels
Datum: 20 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Helaas waren onze bedden niet opgemaakt ondanks dat dit wel was besproken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Aangenaam huisje in een rustige omgeving.
8
Naam: Sonja
Datum: 17 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De huisjes zijn mooi, schoon en van alle gemakken voorzien, echt perfect. De privacy is door het ontbreken van begroeiing wat minder. Vitrage of andere raambekleding zou naast de gordijnen, zeker bij de slaapkamers aan de weg, maar ook de woonkamer een plus zijn. Nu hebben we de gordijnen bijna contant gesloten gehad, wat zonde is van de raampartijen. Aanplanten van meer heggen of afscheidingen tussen de huisjes zou ook een verbetering zijn. Verder alle lof voor het park en de huisjes!
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben erg genoten van ons verblijf in Water Village. Ons huisje was voorzien van alle comfort. De keuken met fantastisch uitzicht, de verschillende smart-tv’s, de Nespresso, de badkamers, de vaatwasmachine, het terras met zicht op het water... Alles was top. Als ik dan toch iets negatiefs mag vermelden, is dat het huisje niet echt spik en span was. Zo lagen er op de kinderkamer nog verschillende snoepverpakkingen in de kleerkasten, tevens lagen er ook nog sokken van de vorige verblijvers onder het bed. Hiervan hebben we geen melding gemaakt, omdat jullie uiteraard ook iets kunnen vergeten. Tevens was er op vlak van animatie vrij weinig voorzien voor de kleinere kindjes. Alles was gericht op de vrij grotere kinderen, waardoor ons zoontje van drie regelmatig uit de boot viel. Dit werd echter wel opgelost door de andere faciliteiten zoals: speeltuin (binnen/ buiten), trampolines, voetbalveld... Over het algemeen zijn we erg tevreden en is ons verblijf voor herhaling vatbaar.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Relaxte vakantie
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zwembad op park kan echt niet meer nieuwbouw isnodig voor deze doelgroep
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prachtige ligging. Mooi verblijf. Alleen staan kosten ervan niet in verhouding. Max zou realiter 1-1,2k per week zijn.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.