Reviews

8.9

Vakantiepark Water Village scoort gemiddeld een 8,9

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 877 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.8
  • Kindvriendelijkheid
    8.4
  • Onderhoud
    8.5
  • Service point
    8.5
  • Schoonmaak
    8.1
  • Supermarkt
    8.2
  • Vakantieverblijf
    8.6
  • Gastvrijheid
    8.6

Bekijk 877 reviews

Filter de reviews
Naam: Jacco Klompe
Datum: 19 april 2024
Prima verblijf, opmerking douche ruimte qua water op de vloer, je kunt de vloer niet droog maken door de rand in de vloer bij de deur. Achter het huisje een stukje privacy naar de buren.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 april 2024
Idiaal voor een fietsvakantie op voorwaarde dat het weer meezit
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 april 2024
Wij hebben super genoten en komen zeker terug
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Willem Van Schaik
Datum: 16 april 2024
Heerlijk lang weekend in Kamperland. Het weer was top, en de omgeving is vooral met een fietsverkenning veel verrassend dan met de auto!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Ellen van den Wijngaert
Datum: 12 april 2024
De bungalow is top! Alle comfort en luxe zodat je helemaal tot rust kan komen. Het doel van de vakantie meteen bereikt 🌞
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Jan Schmitz
Datum: 12 april 2024
Fijn park,komen daar nu voor de derde keer,kan wel wat meer aandacht komen voor blaffende honden,en 10.00 eruit en 16.00 uur erin. Vooral 16.00 uur erin ,vinden wij wel erg laat. Maar toch voor herhaling vatbaar,ondanks dat het niet goedkoop is.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Windy Vermet
Datum: 9 april 2024
We hadden mooie nette bungalow, gelegen aan het water. Alles was aanwezig om even tot rust te komen. Zeker een aanrader.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 april 2024
We hebben ons verblijf als zeer prettig ervaren Wel hebben we een paar tips. Een stoel in de slaapkamers zou handig zijn om je kleren op te leggen. Een planchet in het douchegedeelte om je shampoo etc. op te zetten tijdens het douchen zou handig zijn.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: David En Meiri Sannen
Datum: 6 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    4.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 april 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 april 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 maart 2024
Rust Mooi weer Omgeving Zwembad te weinig open ... sluiting om 16 u!!!!!
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 maart 2024
Heerlijke vakantie geweest. Mooie omgeving en lekker gewandeld.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Freddy Van Hoe
Datum: 22 maart 2024
Mooi verblijf Lichtrijk Rustig
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Maria Meurs-Janssen
Datum: 22 maart 2024
Alles is eigenlijk prima in orde, behalve de bediening van de keukenapparatuur. Wij hebben iemand erbij moeten halen om ons te helpen met de kookplaat. Gebruiksaanwijzing niet in het Nederlands, en heel moeilijk te bedienen.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Antoon van Casteren
Datum: 22 maart 2024
Mooie ligging en in deze periode rust.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 maart 2024
Mooi park, zeer gastvrij en attent dat we voor aankomst en dag voor vertrek gebeld zijn, persoonlijke touch. Koelkast mag wel aanstaan voor aankomst. Zeer prettig dat er een stofzuiger aanwezig is ivm de hond 🐕.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Dennis Freriks
Datum: 18 maart 2024
Super leuke huisjes
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 maart 2024
Aangenaam en prettig
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    6.0
9
Naam: Henk Coort
Datum: 16 maart 2024
Gewoon heerlijk en rustig om een weekje te ontspannen en weg te zijn van de dagelijkse sleur
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Petra Mink
Datum: 15 maart 2024
Super leuk huis, gezellige inrichting, geweldig dat er twee honden meemogen.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 maart 2024
De watervillage had een prachtige uitstraling en mooie ligging. Voldoende eetgelegenheden in de omgeving en mooie stranden. Middelburg en Vlissingen op een half uurtje rijden.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 maart 2024
Rustig net park (maart), ruime tuin, alles wat je nodig hebt in de buurt
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 maart 2024
Heerlijk rustig. Dat komt door de ligging van onze vakantiewoning en door het seizoen.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
9
Naam: Kevin De Vries
Datum: 27 februari 2024
Een heel fijn verblijf voor de tweede keer. Een uitstekende ligging, een oase van rust en een erg fijn huisje. Wij willen zeker nog eens terugkomen.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
Lekker geslapen en fijne wandeling
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Jozef Van Eynde
Datum: 23 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    7.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 februari 2024
De parkeerplaats is erg donker omdat er geen verlichting brand. Ook vind ik her erg jammer dat ze ons niet op de hoogte hebben gebracht van het gesloten zwembad.
Reactie van Roompot
Beste, Zo leuk van jou om ons te beoordelen, thanks. Het is fijn om te horen dat uw algehele ervaring positief was, ook al zijn er enkele punten van zorg naar voren gekomen. We vinden het vervelend dat de parkeerplaats niet naar wens verlicht was. Veiligheid en comfort zijn voor ons erg belangrijk, en we zullen dit punt met onze onderhoudsdienst opnemen om de verlichting te verbeteren. Wat betreft het zwembad, onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren doordat u niet op de hoogte was gebracht van de sluiting. We streven ernaar onze gasten tijdig te informeren over wijzigingen in de beschikbaarheid van faciliteiten, en we zullen onze communicatieprocessen herzien om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst beter wordt aangepakt. Dont be a stranger, bij ons ben je altijd welkom! Groetjes, Roompot
  • Algehele verblijf
    6.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    5.0
6

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.