Reviews

8.9

Vakantiepark Water Village scoort gemiddeld een 8,9

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 967 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.8
  • Kindvriendelijkheid
    8.5
  • Onderhoud
    8.5
  • Service point
    8.5
  • Schoonmaak
    8.1
  • Supermarkt
    8.2
  • Vakantieverblijf
    8.6
  • Gastvrijheid
    8.6

Bekijk 967 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 juli 2024
Het verblijf op water village was geweldig. Echter roompot beachclub een teleurstelling . Jullie hebben een hele mooie website met prachtige fotos . In real life ziet alles er gedateerd uut verschillende fasciliteiten oo bepaalde momenten niet open/beschikbaar of buiten gebruik. Het lijkt erop dat de fasciliteiten, buiten dat het gedateerd is, ook niet voldoende is voor als het park vol zit. Maar vooral het aftandse en gedateerde uutstraling zorgde voir de teleurstelling. Personeel was prima. Het hoge cijfer komt vooral omdat we op water village onze accommodatie hadden.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Marie
Datum: 10 juli 2024
weekendjeweg Wij kwamen niet in de bungalow . Pincode functioneerde niet. Moest naar de receptie, die een monteur stuurde. Mijn boodschappen stonden 45 min buiten en daardoor moesten wij het vlees tervergeefs weggooien. Bungalow was niet zo schoon en het terras valt al helemaal niet over te spreken.
5
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 juli 2024
De rust in en om de villa en de comfortabele indeling hebben ons aangenaam getroffen.
9
Naam: Cindy Maessen
Datum: 5 juli 2024
Wij vonden het 6-persoons huisje in park Water Village geweldig! Erg mooi qua uitstraling en inrichting. Ligging leuk aan het water. Enig minpunt vonden wij de afstand tot supermarkt en de superleuke beach bar. Ligt allemaal ver uit elkaar. Wij hebben genoten van onze midweek!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    6.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 juli 2024
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    6.0
7
Naam: Ivo
Datum: 3 juli 2024
Leuk & zeer groen verblijf in een aangename omgeving Heel mooie en vakantiegenegen omgeving. Nieuwe woonsten in een groene omgeving voelen heel aangenaam aan. Vlotte/automatische in- en uitchecken. De woonst voldeed volledig aan wat nodig is.
8
Naam: Bea
Datum: 1 juli 2024
Fijne vakantie? Ga naar Water Village!!! Wij waren ook deze keer weer erg tevreden over WaterVillage en in het algemeen over Roompot. Fijne lodge heel compleet en superschoon! Kortom een reden om nog eens terug te komen. Tot ziens daar!
10
Naam: Cees
Datum: 1 juli 2024
Heerlijke vakantie! Mooi park, ruim van opzet, privacy, de huizen hebben een mooie uitstraling en met veel groen en wilde bloemen langs het water.
10
Naam: Kathleen
Datum: 1 juli 2024
Mooie locatie Mooie bungalow met prachtig zicht op de velden. Heerlijk rustig en op wandelafstand van het strand 1 minpuntje, het codeslot op de voordeur werkte 2 x niet.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 juli 2024
wij hebben op vakantie ons hondje mee. het is misschien een idee om de huisjes voor honden bij elkaar te houden. wij hadden nu een buurman die het niet zo fijn vond dat ons hondje af en toe een keer blafte. en een airco zou ook wel fijn zijn, we kwamen terug van het strand toen was het binnen 29 graden, je krijgt het bijna niet afgekoeld binnen dan. misschien kunnen jullie in de woonkamer/keuken bij de ramen boven ook van dezelfde lamellen hangen die in de slaapkamers wel hangen, dit zou een hoop warmte tegen houden. voor de rest is het helemaal prima voor ons, we hebben inmiddels al voor volgend jaar weer geboekt, het is dan de 4e keer dat we naar het park komen! tot volgend jaar zomer!!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 juni 2024
Heerlijk weekje kamperland Mooie ligging en de rust. Mooi ingericht huisje. Omringt door natuur. Voldoende privacy. Mooie locatie om vanuit daar Zeeland te ontdekken en verder heerlijk te ontspannen bij het huisje.
8
Naam: labie michel
Datum: 29 juni 2024
9
Naam: Bep en jan
Datum: 29 juni 2024
Moderne en prettige bungalows met goede voorzienigen.
9
Naam: Karin
Datum: 28 juni 2024
Sehr schöne und gepflegte Anlage haben schon den nächsten Aufenthalt im water Village gebucht
10
Naam: Eam
Datum: 28 juni 2024
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2024
Wij hebben een prachtige vakantie gehad,het was top.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 juni 2024
Rust en ruimte met het mooie weer was geweldig!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 juni 2024
Het verblijf was prima het restaurant slecht een grote tegenvaller snel verdienen en kwaliteit was zeer slecht
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Rudi
Datum: 25 juni 2024
Leuke woning met alle nodige faciliteiten. Extra mogelijkheid om fietsen te stellen was zeker groot pluspunt
8
Naam: Rianne
Datum: 24 juni 2024
Ik ben de eerste dag gevallen door 2 diepe gaten in het gras, ws door konijnen, heb de hele week een dikke knie gehad en pijn. We hebben het gemeld. Ze zijn de gaten dicht wezen gooien met zand.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 juni 2024
Fijn en rusrig park Mooie huisjes, compleet, fijne tuin
8
Naam: Rob
Datum: 16 juni 2024
Zeeland water Village Mooi locatie mooi onderkomen zeker met de berging er bij voor de fietsen helemaal top
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024
Super vakantie gehad Mooi park, mooie huisjes. Park is netjes onderhouden. Vriendelijk personeel. Lekker rustig om tot rust te komen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024
Fijn verblijf Fijn verblijf. Jammer dat de schuifpui bij regen lekt en niet/ nauwelijks is open te krijgen.
8
Naam: Jos
Datum: 10 juni 2024
Teleurstellend Zoals in klachtenformulier +bijlages al vermeld was ik zeer ontevreden over de wildernis cq niet onderhouden tuin rondom de mooie bungalow en de verouderde en slecht functionerende elektrische fiets die maar liefst 13.148 km op de teller had staan, dus al gauw 2-3 jaar oud was. Daarbij twee dagen geen wifi gehad. Tenslotte was de servicegerichtheid van de medewerkers ( op 1 uitzondering na) beneden peil en werd ik van kastje naar de muur gestuurd.
6
Naam: Karin
Datum: 7 juni 2024
Top maar ga niet naar het zwembad op het nabijgelegen park!!! Zoals verwacht!!! Heerlijk rustig aan het water. We boften met veel zon. Enorm genoten. Fantastisch huis!!! Schoon en van alle gemakken voorzien. Super handig met een pincode naar binnen. Geen drukte aan een receptie voor de sleutel. Bij het uitchecken vandaag met de QR code was een storing, maar het is goed gekomen
10
Naam: patrick
Datum: 7 juni 2024
al meerdere keren geweest
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 mei 2024
Toppie Mooie huisjes,aangenaam park,goede ligging voor ons
10
Naam: Mylène
Datum: 24 mei 2024
Midweek Heerlijk huisje op een mooi relaxed park. Het huisje was heerlijk. Alleen weet ik niet of het in de.zomer te warm wordt. Ik zag geen airco. Verder erg fijn park. Ruim opgezet met veel water en watervogels. Erg gezellig. Restaurant en supermarkt wel stukje lopen maar met fiets, auto geen probleem. Kortom een heerlijke vakantie gehad. Ook een leuk strand met activiteiten..
9

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.