Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

 • Chat

  Sorry, we zijn even offline.

  Start chat
 • WhatsApp

  Tot 21:00 uur beantwoorden we uw appjes.

  06 22 16 71 56
 • Facebook Messenger

  Tot 21:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

  Open Messenger
 • Telefoon

  Vanaf 09:00 uur kunt u ons weer bellen.

  (gebruikelijke belkosten)

  Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit Belgiƫ: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Water Village

Water Village

Kamperland, Zeeland, Nederland

 • Gasloos & duurzaam resort
 • Autovrij
 • Direct aan het water gelegen
 • Jachthaven
 • Gratis wifi

Adres

Water Village

Anna Frisoweg 4
4493 PH Kamperland
Zeeland
Nederland

Reisinfo

ALGEMEEN

Het adres van Water Village is Anna Frisoweg 4 te Kamperland. Voor vragen tijdens uw vakantie kunt u contact opnemen met de receptie door te bellen naar 0113 – 855460 of door een e-mail te sturen naar receptie.watervillage@roompot.nl. U kunt ook de receptie van Roompot Beach Resort bezoeken. Houd er rekening mee dat deze receptie op aankomst- en vertrekdagen tussen 14:30 en 17:00 vaak erg druk bezocht wordt. Hier vindt u meer informatie over de openingstijden van Roompot Beach Resort.

Parkeren

Water Village is een autoluw park. U kunt uw auto parkeren op de centrale parkeerplaats aan de bovenzijde van het park. Er zijn parkeerplaatsen met een laadpaal voor elektrische auto's aanwezig.

Duurzaamheid

In lijn met het duurzame karakter is Water Village volledig gasloos: de vakantieverblijven zijn voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Warm water wordt geregeld met een boiler. Houd er rekening mee dat u geen onbeperkte hoeveelheid warm water heeft en de boiler na enige tijd weer op moet warmen.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dient u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de parkreceptie. Auto’s kunnen geparkeerd worden op de parkeerplaats net buiten het park.

Faciliteiten

Gasten van Water Village maken gratis gebruik van de faciliteiten op het naastgelegen Roompot Beach Resort. Hier kunt u ook gebruikmaken van het Sport & Animatie programma.

AANKOMST

Op Water Village is inchecken niet nodig. Alle vakantieverblijven zijn voorzien van een elektronisch pincodeslot waarmee ook het inchecken wordt geregeld. Uw verblijf is toegankelijk door het invoeren van de toegestuurde pincode. Zodra u uw verblijf hebt geopend, bent u automatisch ingecheckt. Uw verblijf is beschikbaar vanaf 15.00 uur. Uiteraard bent u de volledige dag van aankomst al welkom op het park. Ook kunt u die dag van alle faciliteiten op Water Village én het naastgelegen Roompot Beach Resort gebruikmaken.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat u vóór 17.00 uur arriveert als uw arrangement al op de aankomstdag begint!

Wifi

U kunt de wifi inlogcode vinden op de binnenzijde van het keukenkastje.

Toegang subtropisch zwemparadijs

Alle gasten van Water Village hebben gratis toegang tot subtropisch zwemparadijs De Roompot. U kunt uw toegangskaarten ophalen bij de receptie van het zwemparadijs. Deze zijn geldig tijdens uw hele vakantie.

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u om uiterlijk 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten. Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.