Adres en reisinformatie

Adres

Water Village

Anna Frisoweg 4
4493 PH Kamperland
Zeeland
Nederland
+31 (0)113-855460

Reisinfo

Algemeen

Het adres van Water Village is Anna Frisoweg 4 te Kamperland. Voor vragen tijdens je vakantie kun je contact opnemen met het Service point door te bellen naar 0113 – 855460 of door een e-mail te sturen naar info@roompot.nl. Je kunt ook het Service point van Roompot Beach Resort bezoeken. 

Parkeren

Water Village is een autoluw park. Je kunt de auto parkeren op de centrale parkeerplaats aan de bovenzijde van het park.

Oplaadpunt elektrische auto's

Het park beschikt over een centraal oplaadpunt voor elektrische auto's. Om een oplaadpunt te gebruiken dien je in het bezit te zijn van een laadpas. Op het park zijn laadpassen niet verkrijgbaar.

Openbaar vervoer

Vanaf het treinstation Goes loop je richting de bushaltes. Stap in de Connexxion Bus 31 richting Tunnel N57 Oostzijde. De busrit duurt ongeveer 30 minuten, waarbij je uitstapt bij de bushalte “Sophiaweg” in Kamperland. Vanaf de bushalte is het ca. 16 minuten lopen door een polderweg naar Water Village.

Als alternatief is het ook mogelijk om uit te stappen bij de halte “Nieuweweg”. Deze route duurt iets langer, ongeveer 21 minuten lopen, maar via deze route maak je al kennis met het park Roompot Beach Resort.

Mocht je graag met het openbaar vervoer reizen, houd rekening met de lange loopafstand van de bushalte naar het park.

Plan je reis via 9292.  

Duurzaamheid

In lijn met het duurzame karakter is Water Village volledig gasloos: de vakantieverblijven zijn voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Warm water wordt geregeld met een boiler. Houd er rekening mee dat je geen onbeperkte hoeveelheid warm water hebt en de boiler na enige tijd weer op moet warmen.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons hebt overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dien je bij aankomst op het Service point een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs dien je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor het gemak hebben wij een serviceset in je vakantieverblijf gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij het Service point. Auto’s kunnen geparkeerd worden op de parkeerplaats net buiten het park.

Faciliteiten

Gasten van Water Village maken gratis gebruik van de faciliteiten op het naastgelegen Roompot Beach Resort. Hier kun je ook gebruikmaken van het Sport & Animatie programma.

Toegang zwemparadijs

Alle gasten van Water Village hebben gratis toegang tot het zwembad van Roompot Beach Resort. Je kunt de toegangskaarten ophalen bij het Service point van het zwemparadijs. Deze zijn geldig tijdens je hele vakantie.

Aankomst

Op Water Village is inchecken niet nodig. Alle vakantieverblijven zijn voorzien van een elektronisch pincodeslot waarmee ook het inchecken wordt geregeld. Je verblijf is toegankelijk door het invoeren van de toegestuurde pincode. Zodra je het verblijf hebt geopend, ben je automatisch ingecheckt. Je verblijf is beschikbaar vanaf 16.00 uur. Uiteraard ben je de volledige dag van aankomst al welkom op het park. Ook kun je die dag van alle faciliteiten op Water Village én het naastgelegen Roompot Beach Resort gebruikmaken.

Wifi

Je kunt de wifi inlogcode vinden op de binnenzijde van het keukenkastje.

Vertrek

Op de dag van vertrek dien je om uiterlijk 10.00 uur het vakantieverblijf te verlaten. Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst het vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en jouw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Mijn Roompot

Al geboekt? Bekijk en wijzig je boeking in mijn Roompot, en boek extra's bij om je verblijf nog fijner te maken!

Bekijk je boeking

Roompot app

Laat de voorpret vast beginnen en zie alle ins en outs van dit park! Download de Roompot App hier.

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.